Guest Alexy Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ahojte. Som tu nový. V lete som si kúpil O2 1,9 TDI r.v. 2006 s autorádiom STREAM. Páči sa mi že ukazuje teplotu, cúvacie senzory a ešte klímu....lenže nemá MP3. CD ma nebaví napaľovať lebo už ich mám snáď všade. Chcel som kúpiť STREAM MP3 ale pýtajú za to nekresťanské peniaze aj v bazároch. Rovnako vychádza aj simulátor cd meniča s podporou USB a MP3... Je nejaká možnosť pripojiť ďaľšie rádio k STREAMu aby som neprišiel o info z displeja? Mám druhé rádio Kenwood KIV-700. Rozmýšlal som aj nad tým že ho predám spolu so STREAMOM a teda kúpim nejaké origo... Skúste poradiť čo bude asi najlepšie. Vopred Ďakujem za každý názor. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 pokus se prodat streama prodej i ten kenwood a porid tady na foru audienci nebo bolero z FL ( tam teda budes muset vymenit dve jenotky aby ti to ukazovalo parkovaky ) ale zase to hraje lip jak audience. Prolez si tu sekci/temata tech dvou radii co jsem zminoval pak se v pohode sam rozhodni. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Napsal jsem ti SZ ohledne radia audience Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Jak píše Ol@f Audience nebo Bolero je ideální volba. Audience vypadá podobně jako Stream, ale má navíc integrovanej měnič na 6 CD, umí mp3 a má i lepší zvuk jak Stream. V autě nemusíš nic měnit stačí ty rádia jen prohodit. Bolero je ještě lepší má taky měnič na 6 CD umí i sd kartu, ale je potřeba vyměnit jednotku Gateway + jednotku parkováků + dodělat druhou anténu vše nakódovat a koupit novej rámeček kolem rádia pokud použiješ Bolero ze SII, které je do OII před FL vhodnější .... Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Já mám audience v MR06 a mp3 neumí Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 To je divný všechny audience umí mp3, jen starší model streamu neuměl mp3. Ten novější stream už je uměl taky .... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Urco mas stream nebo obal z audience, ale jak pise alessi vsechny audience umeli mp3 a hlavne hrali podstatne lip nez stream... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 byla i audience bez MP3 ale to vsechno je v tech vlaknech o kterych jsem tu dneska uz jednou psal a stejne se debata odviji porad tady coz jsem nechtel, aby to nebylo roztahany vsude mozne takze LOCK Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky