Guest Raubirek Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Pustil jsem se do výměny řadičky ale hned jsem narazil na problém s kterým si nevím rady.Po oddělání koženkové manžety (viz, obr.) jsem na řadičce nalezl železné očko které řadičku pevně drželo,po několika minutách se mi povedlo očko naohýbat tak aby bylo na volno,ale nastal problém že řadička i přes to drží jak přibitá.Proto bych se chtěl zeptat zda někdo se s tímhle problémem nesetkal a neví jak pokračovat dál abych řadičku neponičil a mohl ji bezpečně sundat a vyměnit za novou. Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Čau. Já jsem také měnil řadící páku i s manžetou a stačilo uvolnit tu svorku a byla venku, je možný, že to chce větší sílu, nebo víc roztáhnout tu svorku. Jinak by tam nemělo už nic bránit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Presne ako hovorí Brawl. Ja som to menil už trikrát a vždy stačilo odstrániť tú plechovú svorku a páku vytiahnuť dohora. Poriadne to roztiahni, prípadne tú svorku úplne odstráň a malo by to ísť. Neviem akú radiacu tam chceš dať, ale s originálmi, ktoré som používal ja bola v balení aj nová svorka. Takže potom len nasadiť, stlačiť svorku a máš hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 jojo přesně jak říká Brawl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Když už tu někdo založil takové téma, tak se zeptám chlapi, jestli nevíte, z čeho všeho bych dostal řadičku s manžetou do O1 TDI facelift rok asi 2008. A kde bych to koupil, nemůžu nic najít, jen ty hnusné gumové, co už tam mám. Předem dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Pokud je to na tu naftu v podpisu tak http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/radicky/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Právě že to není na to co je v podpisu, ale na to, co jsem napsal v příspěvku a to co jsi ukazoval, tak to vypadá na O2, nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 No ale pořád jsi nenapsal jestli je to na naftu nebo benzín :) Je tam rozdíl v průměru klacku.To co sem dával je na OII ale pasuje i na OI naftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 No vidíš na to jsem úplně zapomněl, je to TDI. Já vím, že tam pásne i z O2, tak jako i se superbu atd...ale musel bych měnit rámeček u manžety a to já nechci. Já chci abych to mohl jen vymenit kus za kus, bez úprav. Nesháním to totiž sobě, ale někomu jinému a ten nechce nic vymýšlet jen vymontovat a namontovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Rámeček zůstane původní,jen přendáš manžetu.Já koupil nějakou polskou která měla dole po obvodu gumu tak sem jí ani nemusel lepit k rámečku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 A nevíš jak dostanu tu hlavici od té manžety. Zkušel sjem to na staré řadičce, ale vůbec mě to nešlo oddělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Pod hlavicou je taká umelá spona, tú stačí uvolniť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jojo,je tam takový plastový U který drží tu manžetu.Taky sem se u toho navztekal než sem přišel na to jak to tam drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 No já jsem se na tom právě navztekal tak, že jsem to vzdal, ale je mi jasný, že to tam je jenom nějak pojištěný, jen to odcvaknout, ale už jsem na to neměl nervy , takže pokus číslo dvě, až zítra :D Když se na to tak kouknu, tak tam žádný plastový U nevidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Brawl nafotil som ti to. Stačí si otočiť manžetu úplne naruby a zbadáš to tam. Na foto vidíš ako je ten krúžok zaistení. Stačí ho roztiahnuť. (Ospravedlň kvalitu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tohle to vypadá lehoučce, jenomže, já tam mám úplně něco jiného. viz. obrázky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 To je druhá varianta. S ňou som sa stretol na Fabii I. Stačí otočiť do ktorejkoľvek strany a vytiahnuť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Tak to vypadá na novej typ. http://www.obautodil...a-id:3346.eshop na druhý fotce jsou vidět na prostředním kroužku takový 2 výstupky-háčky který držej tu objímku.Já když sem to nasazoval tak sem musel použít svěrák a celou vahou těla se na to pověsit.Je to tam fakt narvaný jako blázen.Zkus úzkej šroubovák strčit mezi objímku a tu plastovou trubku a opatrně páčit. Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem Luks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 To je druhá varianta. S ňou som sa stretol na Fabii I. Stačí otočiť do ktorejkoľvek strany a vytiahnuť ;) Zkoušel jsem s tím otáčet a nic, asi to vyhodím z okna ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Otoč to tak aby tie výstupky neboli v zárezoch a ťahaj to vonku...ide to ťažko ale malo by to ísť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Na první a druhé fotce je vidět takový cuplíček, přes který se to neotočí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.