Přejít na obsah

Výměna řadičky

Guest Raubirek

Doporučené příspěvky

Guest Raubirek

Pustil jsem se do výměny řadičky ale hned jsem narazil na problém s kterým si nevím rady.Po oddělání koženkové manžety (viz, obr.) jsem na řadičce nalezl železné očko které řadičku pevně drželo,po několika minutách se mi povedlo očko naohýbat tak aby bylo na volno,ale nastal problém že řadička i přes to drží jak přibitá.Proto bych se chtěl zeptat zda někdo se s tímhle problémem nesetkal a neví jak pokračovat dál abych řadičku neponičil a mohl ji bezpečně sundat a vyměnit za novou.

Díky za rady :)

post-19260-0-44485700-1359192440_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Presne ako hovorí Brawl. Ja som to menil už trikrát a vždy stačilo odstrániť tú plechovú svorku a páku vytiahnuť dohora. Poriadne to roztiahni, prípadne tú svorku úplne odstráň a malo by to ísť. Neviem akú radiacu tam chceš dať, ale s originálmi, ktoré som používal ja bola v balení aj nová svorka. Takže potom len nasadiť, stlačiť svorku a máš hotovo :palec:

Odkaz ke komentáři

No vidíš na to jsem úplně zapomněl, je to TDI. Já vím, že tam pásne i z O2, tak jako i se superbu atd...ale musel bych měnit rámeček u manžety a to já nechci. Já chci abych to mohl jen vymenit kus za kus, bez úprav. Nesháním to totiž sobě, ale někomu jinému a ten nechce nic vymýšlet jen vymontovat a namontovat.

Odkaz ke komentáři

No já jsem se na tom právě navztekal tak, že jsem to vzdal, ale je mi jasný, že to tam je jenom nějak pojištěný, jen to odcvaknout, ale už jsem na to neměl nervy :wallbash: , takže pokus číslo dvě, až zítra :D Když se na to tak kouknu, tak tam žádný plastový U nevidím.

Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá na novej typ. http://www.obautodil...a-id:3346.eshop

na druhý fotce jsou vidět na prostředním kroužku takový 2 výstupky-háčky který držej tu objímku.Já když sem to nasazoval tak sem musel použít svěrák a celou vahou těla se na to pověsit.Je to tam fakt narvaný jako blázen.Zkus úzkej šroubovák strčit mezi objímku a tu plastovou trubku a opatrně páčit.

Upraveno uživatelem Luks
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...