Mike 007 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 ahojte, poculi ste uz nieco o tomto? mate to uz niekto? vas nazor? m. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Všem těmto HIDkařům bych ty oslňující lampy narval do... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 presne jak klasicke kdyz jedu nekde a proti me neco co vypada osvetleny jako ufo, nebo boeing a pak vidim ze je to nejak a popelnice.. zasadne tyhle HID sady nebrat, jednak to nema schvaleni, oslnuje to ostatni apod. kdyz xenony tak udelat origo s naklapenim a ne zadny bastl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike 007 Odesláno Únor 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 chalani, mozem sa spytat na jednu vec? preco ste taki averzni voci tomu? mam hid sadu uz v O2 predFL. kupoval som kvoli tomu sosovkove svetlomety, aby to neoslnovalo. mam to teda v projektoroch a som uvedomely sofer => tzn. sklapam ich, ak som zatazeny co i len jedinym clovekom naviac, 2x do roka chodim na nastavenie svetlometov a preventivne hovorim, ze nech mi aj tu najvyssiu polohu daju kusok nizsie. vzdy, ked je mokro, zastanem po cca 50 - 100 km jazdy (resp. podla znecistenia celneho skla usudim) a svetla si ocistim, aby sa na skle svetlo nelamalo do neziaducich smerov. v com som iny ako automat? naklapanie tiez nie je podla stupania/klesania vozidla, ale len podla zatazenia => kolieskom urobim to iste; cistenie svetiel tiez neprebieha kazdym ostreknutim celneho skla, ale len raz za 5 cyklov (a to prebehnem tak 20-30km) => ja robim priblizne tak isto... ked mi niekto blikne, povacsinou vtedy, ked sa kedy-tedy zamyslim a zabudnem na dialkace... ale dost OffTopicu => pytal som sa hlavne na nazor na nastavitelnu farbu svetla, a nie na to, ci je niekto prasak alebo nie tym, ze pouzije v aute xenony... vdaka edit: skoda, predajca uz ponuku stiahol, a teda je pre novych ucastnikov tejto temy prispevok neaktualny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Taky nevidim problem mit to v projektorech, mel jsem uz pred leeeeety H3 v mlhovkach na octe, na denni sviceni suprova vec, to uz je tak 6 let zpatky. Sly do vecnych lovist predloni pri bouracce. Na fordu mam H7 projektory se sklapenim a ted tam tu sadu chci zkusit taky, sklapeni mam z vyroby. Pokud to bude prasit, tak to zase vyndam, ale nevidim v tom problem. Co se barvy svetla tyka, prijde mi to zvlastni, jak by to fungovalo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 edit: skoda, predajca uz ponuku stiahol, a teda je pre novych ucastnikov tejto temy prispevok neaktualny :( Mozna zacal byt i prodejce uvedomely :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.