Přejít na obsah

Xenony s nastavitelnou teplotou farby svetla

Doporučené příspěvky

chalani, mozem sa spytat na jednu vec?

preco ste taki averzni voci tomu? mam hid sadu uz v O2 predFL. kupoval som kvoli tomu sosovkove svetlomety, aby to neoslnovalo. mam to teda v projektoroch a som uvedomely sofer => tzn. sklapam ich, ak som zatazeny co i len jedinym clovekom naviac, 2x do roka chodim na nastavenie svetlometov a preventivne hovorim, ze nech mi aj tu najvyssiu polohu daju kusok nizsie. vzdy, ked je mokro, zastanem po cca 50 - 100 km jazdy (resp. podla znecistenia celneho skla usudim) a svetla si ocistim, aby sa na skle svetlo nelamalo do neziaducich smerov.

v com som iny ako automat? naklapanie tiez nie je podla stupania/klesania vozidla, ale len podla zatazenia => kolieskom urobim to iste;

cistenie svetiel tiez neprebieha kazdym ostreknutim celneho skla, ale len raz za 5 cyklov (a to prebehnem tak 20-30km) => ja robim priblizne tak isto...

ked mi niekto blikne, povacsinou vtedy, ked sa kedy-tedy zamyslim a zabudnem na dialkace...

ale dost OffTopicu => pytal som sa hlavne na nazor na nastavitelnu farbu svetla, a nie na to, ci je niekto prasak alebo nie tym, ze pouzije v aute xenony...

vdaka

edit: skoda, predajca uz ponuku stiahol, a teda je pre novych ucastnikov tejto temy prispevok neaktualny :(

Odkaz ke komentáři

Taky nevidim problem mit to v projektorech, mel jsem uz pred leeeeety H3 v mlhovkach na octe, na denni sviceni suprova vec, to uz je tak 6 let zpatky. Sly do vecnych lovist predloni pri bouracce. Na fordu mam H7 projektory se sklapenim a ted tam tu sadu chci zkusit taky, sklapeni mam z vyroby. Pokud to bude prasit, tak to zase vyndam, ale nevidim v tom problem.

Co se barvy svetla tyka, prijde mi to zvlastni, jak by to fungovalo? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...