janci222 Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Dobry den,mam octaviu tour2 1,4 mpi MR2011 a chcel by som do nej dorobit tempomat.Vedeli by ste poradit aky typ packy treba,ci je zdruzeny,alebo je kazda packa zvlast?Treba dokupit aj nejaku kablovacku,ci staci packa a pozapajat to na povodnu kablovacku,nakodovat a pojde to?dakujem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Tourky sú všetky MR2011 a vyššie, takže všetky majú združené páčky. Boli ale 2 druhy, chcelo by to skontrolovať, ktoré konkrétne tam máš teraz a podľa toho kúpiť tie správne. Káblovačku nebude treba žiadnu, mali by byť ok aj volantová jednotka s krúžkom - stačí len prehodiť páčky a všetko správne nakódovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Dakujem za radu. Vedel by si mi poradit kde by sa dali tie packy objednat?Lebo origo v skodovke budu asi drahe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 ve škodovce stojí asi 2400,-Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Neviete niekto kde by sa dala objednat lacnejsia varianta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 možná někde na netu, ale pod 2tKč určo neseženeš. Každopádně si myslím, že cena je to i tak super, z výroby stojí totiž 11.000,-Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Mas pravdu,je podstatne lacnejsie domontovat ho.Pri mojej motorizacii 1,4mpi ani nebola varianta s tempomatom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 v tom případě není co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Diky chalani,pomohli ste mi.Este sa chcem spytat ci neviete o niekom,kto by mi to na diagnostike aktivoval v ZA kraji?Pozeram ze je tu vela ludi veci znalych,len trosku dalej odomna.Pripadne ak by sa nenasiel nikto tu v okoli odbehol by som aj dakam dalej.Tak ak sa najde niekto kto by sa mi na to podujal,alebo ak o niekom viete,dajte vediet.Uvitam kazdu radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Chalani,vedeli by ste mi niekto povedat presne cislo dielu tychto paciek na MR2012?Auto ma PC a je bez zadneho stieraca.Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jozef janosik Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Ja som si nechal presne do tohoto auta OII tour MR 2011 1,4 16V namontovať tempomat u Milana z Prievidze (Tip-car) bolo to hotove za 10 min aj s nakodovanim. (cena 70€ - povodne packy si nechal). Max spokojnosť ide to tak ako ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ICEM@NN Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Zdravím, chtěl jsem si dodělat tempomat, mám Octavii 1.9 TDI, r.v. 2007, vyměnil jsem páčku od blinkrů, ale skončil jsem na tom, že moje podvolantová ŘJ to neumí. Není někdo v okolí Brna kdo by ji měl popřípadě ji vyměnil a aktivoval tempomat, samozřejmě za rozumnou cenu, díky mockrát.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 ty nemáš palubní pc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ICEM@NN Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 ty nemáš palubní pc? Mám palubní PC, ale ne maxidot. Je to základní verze, el. okna jen vepředu, manuální klima atd. Je to firemní auto, takže se šetřilo. Známej co mi to měl aktivovat tak to v ŘJ nenašel a jinej známej co se k tomu připletl říkal, že na 99% to ta jednotka neumí. Označení jednotky na konci je BC a to vypadá, že zrovna tahle to nepodporuje. Houby se v tom vyznám, proto jsem psal sem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 je možné že to jednotka neumí.. jinak podvolantovou jednotku mám a můžu i namontovat... ale jsem z Humpolce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ICEM@NN Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 je možné že to jednotka neumí.. jinak podvolantovou jednotku mám a můžu i namontovat... ale jsem z Humpolce... Humpolec není zase takovej problém, a na kolik by jsi si cenil svoji práci a tu jednotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 mohu nastavit v Prostějově možná by to šlo v sobotu v Rosicích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.