TomasB Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Telefon je na telefonování a většinu času v autě telefonuju, takže je zbytečné mně přesvědčovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 (upraveno) Musim se Tomase zastat. Vždyť to není pravda, že zabudovana navi vás vede furt stanovenou trasou a pak treba trcite v kolone. Na pozadi si furt scanuje místní rádia a vyhledává dopravní zpravodajství. Jak je kolona, ukáže jí, hned reaguje a navádí jinudy. Zažil jsem to mockrát. Taky nedám na vestavěnou dopustit. V mobilech jsem zkoušel a vždycky se vrátil k vestavný. Už jen furt to uchycovani mobilu do držáku me sralo. Upraveno Květen 31, 2017 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Tak tak. Mobil sice uchycuji každopádně, kvůli nabíjení a taky abych měl jednoduchý přístup k příchozím e-mailům a internetu, ale zasekat si ho navigací, to fakt ne. Telefonuješ = nenaviguješ, jsi na e-mailu či internetu = nenaviguješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Navigovanie s mapami z roku 2014 NEMOZE byt rovnake ako s mapami z roku 2017, ale ako pisali ini predomnou, kaslem na dalsiu diskusiu, nema to zmysel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 A proč myslíš že to vestavěnou neaktualizuje? Já ji aktualizují pravidelně... Vždyť v tom není žádný problém. Navíc i kdyby ne-za ty 3 roky se např v CZ postavilo kolik nových silnic? Žádné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Ja som nikde nepisal ze vstavana sa neda aktualizovat, ale napis teda ako to robis. My co cestujeme aj mimo CSFR vieme, ze cesty pribudaju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Asi problém s chápáním psaného textu...nikde nepisu že něco píšeš. Uváděl jsi že mapy z roku 2014 (když má TomasB 3lete auto) jsou jinde než z 2017... A Já se ptal, proč myslíš že má 3roky staré mapy? Třeba jezdí na pravidelné aktualizace jako každý normální zákazník. Jezdím i do DE,FR a AU ale tam se pohybují prakticky jen po dálnicích...takže nic moc nového. Ako to robím? Zajedu ke svému prodejci, řeknu si o aktualizaci a za chvíli odjíždím a nejnovějším SW... Jak bych to asi jinak měl dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 A mapy mas z akeho obdobia? nemám s aktualizací problém, zatím mi nechybí. Problem s chapanim mas akurat ty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Tom Tom vetsinou ve mestech cisla popisnych ani po aktualizaci moc neumi.Bohuzel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RangerHuss Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 A co třeba navigace zabudovaná v zrcátku. Nemáte někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.