Přejít na obsah

Problem se spojkou

Doporučené příspěvky

Zdravim ostatni. Mam takovej problem. Kdyz s razenim a rozepinanim spojky. Vypozoroval jsem ze spojka mi zabira pokazdy v jinym miste. Kdyz seslapnu spojku a zaradim.. bez problemu po chvilicce slisim jak motor zacina dunet a uz nejde vyradit.. vzdy to musim silou. Proste zacina zabirat. Ale to zarazeni ihned po seslapnuti je krasny bez problemu. Problem je hlavne kdyz couvam a nez nacouvam kam potrebuju, tak uz nemuzu vyradit. A kdyz vyradim silou, musim opet pustit pedal a znovu seslapnout abych zaradil jednicku. Jinak pri jizde jsem proste vypozoroval ze kdyz prerazuju na ruzny prevodovy stupne, tak spojka zabira pokazdy nekde jinde. Odvzdusnovat jsem to zkousel, ale bez problemu. Myslite ze by mohl byt sproblem ve spojkovem valci? popripadne kterem? A nebo vymackanej pritlacak? Spojka na vymenu? Predem moc dekuji za odpovedi

Odkaz ke komentáři

Bud hlavní spojkovej válec (to jest ložisko u spojky, je to v 1) nebo pomocnej a po tom bych šel jako po 1. kvuli proměnlivosti bych spojku jako takovou mechaniku vyloučil, někde v hydraulice bude problém, některý propouští. 

Tak ted mam z toho v hlave gulas.. Ja myslel ze ten co je na prevodovce(ten co rozepina spojku).. je pomocny. A ten co vytvari tlak tim ze ho seslapnu je hlavni.. Tak jsem si to predstavoval. Jelikoz se mi brzdovka nestraci, tak jsem typoval ze pomocny to tedy nebude, protoze ten kdyby poustel, tak by mi ta kapalina musela prez nej unikat. Tak me prave napadl ten hlavni. Nebo to pletu ja? Opravte me prosim

Odkaz ke komentáři

A vyřadit nejde jen jednička a zpátečka že? Auto se na tyto rychlosti rozjíždí i se sešláplou spojkou? Pokud ano máš velkou vůli v předloze převodovky.

Zde se dočteš více

Hej tak tohle asi bude ten muj problem.. Proste zaradim v poho ale pak uz nevyradim.. kdyz zaradim dvojku, krasne jde vyradit a spojka uz zabira proste vis. Dneska zkusim postat na Dvojku chvilicku a uvidim jestli mi pujde vyradit.. ale asi to bude ta vule. Moc dik za info

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...