Jarrda Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Zdravím všechny a prosím o radu. Dnes jsem měnil pravé zadní světlo na mé OII combi a po výměně jsem zjistil, že mi přestali svítil ty dvě samostatné žárovičky. Zkusil jsem je vyměnit, ale nepomohlo. Také jsem koukal, že mají napájení ne z hlavního konektoru světla. Palubka mi píše závadu světla. Je zima a tak jsem raději zvolil tuto cestu, než individuální hledání. Snažil jsem se vyhledat řešení na fóru, ale ať jsem hledal jak jsem hledal tak nic- tudíž doufám, že nezakládám duplicitní téma. Díky všem za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 P.S: nezapoměn na to, že OII má hlídání prasklých žárovek čili, pokud vyměníš žárovku za novou, musíš vypnout a zapnout světla, protože když zjistí, že je žárovka prasklá, nepustí tam štávu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarrda Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 To mě nenapadlo. Zkusím a dám vědět. Zatím díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarrda Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Vyzkoušeno. Opraveno. Díky P.S. Abych nemusel chodit zapínat světla tak jsem to dělal za provozu a tudíž to bylo jak jsi psal. Jenom nechápu, že na zkoušku jsem si vzal žárovky z druhého světla (také za provozu) a v pravém také nefungovaly a po navrácení do levého (vše při zapnutých světlech) se opět rozsvítily. Ještě jednou díky a sorry za takto banální věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Protože v tom jednom to vědělo že to svítí a v tom druhém už ne, tato studená zkouška se děje při startu , pak už ne B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Jde nějak vypnout tu zkoušku při startu? Mě to občas hned po startu vypne obrysovky v zadním světle i když jsou v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 vyčisti patici a vyměň žárovku a bude to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.