Přejít na obsah

Jak dlouho chladite Turbo???

Vladan

Doporučené příspěvky

:palec::lol: to je ono, no... nikdo ti nerekne, jak s tim mas jezdit, koupil sis auto, tak se starej, neco se ti rozbije, mel si to vedet ;) ja si myslim, ze plno lidi o tom nema ani paru, co se tam s tema turbama deje
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

nemám nic, normálka volnoběh a pak chcípám já :)

Funguje to tak,že musíš vyřadit kvalt,zatáhnout ručku,vytáhneš klíček,vystoupíš,zavřeš,zamkneš a jdeš pryč. Motor běží přednastavenou dobu(já to mám na alarmu s dálkovým startem)nastavené na jednu minutu a motor chcípne. Když zavřu dveře,dálkačem aktivuju alarm a auto je připravené na dálkový start.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Funguje to tak,že musíš vyřadit kvalt,zatáhnout ručku,vytáhneš klíček,vystoupíš,zavřeš,zamkneš a jdeš pryč. Motor běží přednastavenou dobu(já to mám na alarmu s dálkovým startem)nastavené na jednu minutu a motor chcípne. Když zavřu dveře,dálkačem aktivuju alarm a auto je připravené na dálkový start.

no a co když něco zapomenéš v aute já se kolikrat i 5x musím pro něco vracet to si to pokažde nasartuješ?

no a co když něco zapomenéš v aute já se kolikrat i 5x musím pro něco vracet to si to pokažde nasartuješ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...