marek1583 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Výměna probíhala následovně. Nejprve jsem demontoval vrchní plastový kryt motoru a pro lepší přístup i hadici od vzduchového filtru. Poté jsem se pustil do samotné výměny. Prvně jsem Klíčem ořech 10 povolil a poté rukou vyšrouboval matky na spodní zadní části čerpadla a držák hadičky vyjmul. Pak klíčem ořech 13 vymontoval všechny 3 šrouby na kterých to celé drží. Opatrně jsem čerpadlo vyjmul,odstranil staré těsnění, celé očistil a odmastil, vložil nové těsnění, na které jsem ještě nanesl červený tmel na motory a čerpadlo vložil zpět(!!!hlavně musí zapadnout dobře vačka!!!! Další postup už je opačný jako demontáž. Zabralo mi to celkem 3/4 hodiny, protože když něco dělám, tak pořádně.Zde přikládám fotky pro představu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 S červeným tmelem opatrně. Ten otvor v těsnění je mazací kanálek. Pokud bys dal moc tmelu je nebezpečí , že kanálek ucpeš a čerpadlo nebude mazáno a po čase se zničí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Teď se asi zeptám jako totální trouba ale má to pomoct nějakému problému nebo je to jen prevence?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka123456789 Odesláno Březen 29, 2018 Sdílet Odesláno Březen 29, 2018 slušně tam rosí olej.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.