Wasp Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 tak možná ušetřil, ani mi o ty prachy tolik nejde, spíše ta drzost lidí mne zaráží. To jako si někdo rozbil zrcátko tak si pro něj přišel, příště píchne a vymění si kolo za moje? Lidská společnost takto přeci nemůže fungovat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Proto tam jsou taky ty smajly ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Já vím, promin jsem dneska nejakej nabroušenej začíná mne to štvat. Stojí tam u domu v té řadě dalších 5 OII před FL, tak proč moje z prostředka řady :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 řeknu ti jedinou radu, garáž nebo soukromej pozemek na auto...jinak to prostě nejde bohužel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 tak samozřejmě, je to jedno řešení, ale garáž v této lokalitě je problematické sehnat a soukromý pozemek to už vubec. Je to sídliště kde je problém i zaparkovat, bohužel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.