Martinho22 Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Ale jo, spatne to nevypada, neco to asi vydrzi :) kamarad myslim jedno z tehle mel a neslo mu tam myslim nastavit ani zeleny podsviceni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 nevim jestli mel zrovna tuhle znacku bo je plno firem co delaji tyhle radia ktera vypadaji naprosto stejne!Ale je to na kazdem znas!At si kazdy koupi co chce! ;-) Tahle firma je jedna z nej znacek v chine co delaji nejkvalitnejsi radia v chine,takze ja se toho nebojim! :-D jinak nektere ty radia maji zelene nekte ne to podsviceni!Zalezi na vyrobci!! Tahle znacka se snazi nejvic priblizit originalu tudiz uvodni logo skoda je stejne tak jako kdyz das radio tak je to stejne i ikony a to se mi libi! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Jako jo, vypada to dobre ;) opravdu stejny jako original... A hlavne 90% radii se vyrabi v chine :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 asi tak nejak :-D jako je to jen muj nazor!Kazdy si prece koupi to co se libi jemu! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 No to je prece jasny ;) jestli se to u nekoho osvedci, tak se to mozna zacne kupovat ve vetsim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 To už bych šel spíš do něčeho takového, než klasický 2din 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 vypadaj fakt pěkně! jakej typ si dáš do oktávky. ANS-620? co za to chtěj tamani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Ja chci ANS 810B a Vasekk-to umi taky kameru ,park senzory klimatronic atd?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Ja chci ANS 810B a Vasekk-to umi taky kameru ,park senzory klimatronic atd?? jj pěkná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 chtel jsem to co vypada jak columbus ale 8palc display je maras!!! :-D a pak budou jeste v hlavovych operkach! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 To už bych šel spíš do něčeho takového, než klasický 2din To vypada hodne dobre ;) Ale taky uz to bude asi cenove dost jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 http://www.audiocar.cz/detail-auto-navigace-kenwood-gps-kenwood-dnx-520vbt-1010.html a ještě k tomu musí být can-bus adaptér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 :lool: to je palba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Masakr!Zato mam 2chinany v te nejvyssi palbe s 8palc led hd a internetem,wifi atd!Ale asi bude kvalitnejsi ale....? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Presne tak ALE... Jasne umi to vsechno,ALE ja bych nevyuzil ani pulku veci z toho co to umi :) Kazdopadne hezci by to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Vie to presne to, co moje 5210BT, kedze je to len v podstate jeho facelift :) No 520VBT je tvarovo prisposobene na octavky (VW). Tiez som po nom poskuloval, skoda, ze nebol na trhu ked som bral to moje DNX, inak by som radsej zobal to. No trosku ma na nom stve, ze nema plne odnimatelny cely panel BTW, kenwood nie je najlacnejsi, by ste sa cudovali na akej marzi sa to predava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Martine, od zítra bude na autě KWčko ;) jo, a do konce května jsem v Praze, takže můžeme dát sraz/projížďku atp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Panove muzete mi poradit a popripade mi to potvrdit? Vcera jsem nazul letnaky a zaclo mi pravdepodobne hrozne hucet levy predni lozisko. Ozyva se to nejvic pri brzdeni v nizkych rychlostech,napr. z 40 na 20 km/h.A je to fakt tak nahlas, ze z toho az boli hlava. Pri zrychlovani a vysich rychlostech to tolik slyset neni... Je mozny, ze se to pres zimu na zimakach nacalo a ted kdyz se tam daly letnaky,tak se neco stalo/hnulo a najednou to zaclo hucet?? Diky za kazdej nazor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To je docela divný, zkus přehodit pdopředu zpět zimáky a uvidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Jojo, to vyzkousim hned zitra... ale mozna ten prechod z 15" na 18" necim pohne a pak to zacne. No nevim... Nerad bych neco vymenil zbytecne, takze bych to rad lokalizoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Tak to zkus přehodit a uvidíš, pak následně jesli třeba nedřou pneu o něco u tlumičů, plast atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Dej foto jak to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) Zatim foto nemam, jak bude nahodim ;) ale jelikoz me ceka STKcko, tak neni jeste nastavenej letni setup. A hlavne snad pristi mesic uz bude to APcko :) Co se tyka mojeho problemu, tak jsem zkusil prehodit kola a huceni uplne prestalo! Kdyz auto zvednu na hever, tak se ta leva strana toci malinko hur a je i slyset dreni, takze snad podle vsech techto indiciji to bude to lozisko :) Mam predpokladam koupit toto: http://www.cc-autodily.cz/naboj-predniho-kola-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA A jak je mozny, ze tady je to o tolik drazsi, i kdyz by to melo byt to same?? http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKUXVyT9/8JqAQ6swe5iS6fZAn2CsAQ25rXSyEg76Gmhj9Zpuj9qsNTMVJFdlycmfpOA8r/sD9uEqIm9M45dPK5CDeiGi1JI/op8uzJTtmKpckVpQFlog38l1mQv8Hmq243QYKkJqqU2nw49rWXxEEN5 Upraveno Duben 9, 2013 uživatelem Martinho22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Protože to je autokelly a to jsou zloději 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Pokud to je jen kvuli tomu, tak jsem klidnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 cc autodíly můžu jen a jen doporučit, pracuje tam místní člen jelda a jejich jednání i komunikace je na jedničku Autokelly využívá toho že má velký jméno a velkej sortiment a hloupých lidí co se toho chytí Sám znám ještě minimálně 2 shopy kde maji věci o třeba víc než půlku levnější než ostatní a přitom to jsou stejný věci ve stejný kvalitě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak tohle doporuceni od tebe rad slysim. Mel jsem prave strach,aby to nebyla nejaka cina za tu cenu... Diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Martine, vem to od Jeldy (CC). Když něco potřebuju, tak to beru vždycky odtamtud. A vyzvedávám to osobně, když mám cestu do MB ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jojo, vezmu, uz je to jasny. A navic jeste ted kdyz jsem zjistil, ze to mam taky kousek ;) Hlavne,aby to bylo ono a ja nekupoval lozisko zbytecne... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Takze konecne nejake fotky. Letosek se odjezdi takto. Pristi mesic snad jeste poridim to APcko naladim snizeni a to bude letos vse ;) Snizeni je stale jeste zimni, takze na to nekoukat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.