Přejít na obsah

Dešťový senzor

Guest Suky

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám čerstvě 01, 75Kw, rv.2002, co jsem pochopil tak mám asi dešťový senzor viz. příloha.

Když dám páčku do první polohy, setře jednou a pak nestírá, občas funguje jak má, ale většinou musím dát páčku do druhé polohy, abych vůbec viděl... Prostě stírá náhodně... Myslím, že čelní sklo bylo určitě měněné než sem auto pořídil.. Když vyleju vodu na čelní sklo, přesněji na úroveň zrcátka, tak nereaguje.... Nesetkal se někdo s podobným problémem? Děkuji

post-13898-0-37612700-1361136731_thumb.jpg

post-13898-0-66335900-1361136779_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdar chlapi.

Když už je tu téma dešťový senzor, zeptám se zkušenějších :) Jak to vlastně celé funguje a jak se to spíná atd..? Pokud vím, měla by se páčka přepnout o jednu pozici nahoru a malou páčkou na ní regulovat citlivost senzoru. To ale asi u mne nefunguje...

Senzor na zpětném zrcátku mám, ale když přepnu páčku o jednu pozici nahoru, tak mi jede úplně obyčejný cyklovač a tou malou páčkou reguluju intenzitu stírání. Stírá mi to totiž i když jedu v tunelu nebo i když neprší... Kde je tedy chyba? Nebo co dělám špatně? :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Pokud máš určitě senzor deště, tak prostě jen po nastartování zapneš páčku stěračů do první horní polohy, stěrače jednou setřou a zbytek už si hlídá senzor a o nic se nestaráš.. S tou menší páčkou na regulaci počtu cyklů vůbec hýbat nemusíš, ba naopak.. Protože když změníš intenzitu stírání, tak se automaticky přepnou stěrače do cyklu...

Odkaz ke komentáři

Mě se to teda chová malinko jinak. První poloha nahoru - jednou to setře a pak to hlídá senzor, ale když šteluju tou malou páčkou tak se mi to na cyklus nikdy nepřepne ale mění se citlivost senzoru. Buď setře až když je na okně hodně vody a nebo v druhé krají poloze to ošmrdlá každou kapku která tam spadne, ale senzor funguje pořád ve všech polohách té malé páčky když přestane pršet tak se stěrače sami zastaví a když začne pršet tak se sami rozjedou ..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...