davidpopjak Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 uz je tu zas zima ,a zacinam pouzivat vyhřev a zda se mi ze to nejak malo hřeje,ze začatku je to ok ale zachvili neco cvakne v palubovce a hned to zeslabi jako kdyby byl regulator na nejmensi poloze ,nevite nekdo v čem by mohla byt chyba?naposled sem to pouzival asi v unoru a hřalo to krasne,dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest karl Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 zrejmne spatne rele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 relé mám KO ja a hreje mi jen pravá sedačka :D škoda že nehřeje jen levá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 mam sedacky z RS a chcel by som do robit vyhrievanie vlastne co(rele RJ kabelaz) k tomu potrebujem a kde sa to dal kupil?nieco jednoduche a lacne. PS: mam tam aj airbag na sedacky viem to tiez zapojit alebo to radcej nie? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vil Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Prestali mi vyhrievať sedačky (O1 RS), po tom ako som ich dal tepovať. Nehreje ani jedna. Absolútne netuším ako to tam funguje, má niekto nejaký tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 typuju že ti tepováním poškodili drátky v dečce, jeslti ti to dělala nějaká firma tak bych to šel reklamovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vil Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Je to velmi pravdepodobne, no napadlo mi aj to, ze ako ten pan nechal auto schnut so zapnutym motorom a aj so zapnutym vyhrevom, ci sa len neodpalila nejaka poistka (vobec neviem ako je to pozapajane a ci tam nieco take je) ked to bolo dlho zapnute a pritom to nehrialo, kedze na sedadlach nikto nesedel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.