Luks Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Dneska při jízdě z práce se mi šíleně začalo klepat celý auto při rychlosti nad 70km/h.Je jedno jestli pod plynem nebo na neutrál,po rovině i z kopce.A taky se asi 4x ozvalo při rozjezdu zahučení jako by mi v místě radící páky/loketky prdnul výfuk. Co to může být?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Kola jsem teď zkontroloval jestli jsou dotažený-ok.Pak sem zkusil auto projet a ani při 110/h se auto ani nazatřáslo.Tak fakt nevim co to mohlo bejt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Bálo se v tom marastu jet rychle :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 No to asi ne :) Sem si vzpoměl že minulej tejden po odpolední vždycky když sem odjížděl tak první asi 2 minuty mi to taky dělalo ten zvuk "prasklýho výfuku" a dost vibrovalo.Ale jen večer když mrzlo,odpoledne nic.Tak fakt nevim co by to dělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.