Přejít na obsah

Vysoke otacky a spotřeba

Guest redoxik

Doporučené příspěvky

Guest redoxik

Zdravím mám na octavce problem s vysokýmy otáčkamy. Po nastartování cca 2000 když se motoř zahřeje spadne to na 1200

když stojim na neutralu se zahřátim motorem tak si to veme 15 litru, což nikdy nebralo. Jezdim s v prumeru o 3-5 litru vyšší spotřebou. Klapku vzduchu jsem mel venku vyčistil jsem jí čističem na klapku. Mám nový filtry olej svíčky i kabely. Ptal jsem se v servise jestli se da klapka nastavit do zakladnich hodnot jak tady pisete a tvrdej mi ze ne...(podle me to je spíš zámínka, aby mohli klapku vyměnit...). Když to bylo na počítači hodilo to 1. chybu, něco ve smyslu ...chyba s regulací otáček... Budu rád za každou radu jsem z Ústí n.L.

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Zdravím, promiňte že vstupuji do konverzace, ale nechce se mi zbytečně zakládat nové téma. Mám oktávku 1.6 74kw už má dost najeto, ale byl jsem na seřízení klapky na základní nastavení, předtim mi to žralo 6,1 - 6,6 litrů na 100 km. Teď když mi to seřídili tak se nemůžu dostat se spotřebou pod 8 litrů. Nevím čím to může být, tak proto se obracím na Vás díky moc.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Mě se stalo že mi to dělalo lanko ... Nevím jestli máte elektroniku nebo lanko jako já i když mám 1,8T ale po vyčištění klapky to mělo pořád 1500 otáček :D a nikdo na to nemohl přijít a jednoho dne sem odpojil lanko a ejhle ,už to krásně drželo ,takže sem si s tím chvilku pohrál a vše bylo okey...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...