Dalas Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Ahoj kluci Včera se manželce rozsvítila červená kontroka chladící kapaliny, která asi po desetiminutové jízdě zhasla a potom už se nerozsvítíla, uvidím jak to bude dneska.Stalo se mě to poprvé.Čím to může být, čidlem teploty nebo něčím jiném???Dočetl jsem se že by to mohla dělat nějaké čidlo co je v té baňce na kapalinu, ale nevím kde je a kde ho mám najít.Kapaliny je tam právě dostatek, tak právě nevím co to může způsobovat. Setkal jste se s tím už někdo???A jestli ano řešení jste někdo našel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanys Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Ahoj, dělalo mi to taky. Vyřešeno novou nádobkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Kdysi to tady bylo popsáno: není potřeba kupovat novou nádobku, napřed zkus dlouhým šroubovákem, nebo nožem trochu odřít / očistit kontakty uvnitř nádobky, po otevření je uvidíš. Dělal jsem to na svém autě před více než 5ti lety, od té doby problém nenastal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h03 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Stačí tvrdší kartáček na zuby a očistit kontakty v nádobce chladící kapaliny.Dělalo mi to taky,po očištění už dva roky v pohodě. Honza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dalas Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Kluci máte na mysli ty dva slabé drátky uvnitř nádobky jak jsou umístěny šikmo?Takže když od nich odpojím kontakt, tak je normálně vyndám?Drží tam na zavitu, nebo nějak jinak? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Zdeňku, nic nevyndávej, neodpojuj, při vyplém motoru otevři víčko nádobky a očisti ty dva drátky . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dalas Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Mirku, ale ty dva dráty jsou potopené v kapalině a přístup tam není zrovna moc dobrý, neříkám že se tam s nějakým kartáčkem nedostanu, ale myslel jsem že lepší by to bylo kdybych to vyndal :) , ale teda dám na tvou radu a vyčistím to ve vnitř. A nevadí že ty drátky jsou potopené??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Nevadí, dělal jsem to při potopených drátcích, nic jsem nevypouštěl a nedemotoval, trošku jsem to pojezdil šroubovákem a od té doby je klid. Přístup je fakt blbej, ale šlo to :) , svítil jsem si na to lampou. Případně zkus kartáček, jak tu někdo psal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.