Guest dita.s Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Dobrý den, prosím o radu, mám nově OII a palubní počítač mi začal házet hlášku: pozor zimní pneu! ... Dle návodu si to umím odůvodnit pouze tak, že je zadána maximální rychlost zimních pneumatik 100 Km/hod a tedy když překročím, tak to hlásí. Ale dle návodu by to mělo zobrazovat úplně jinou hlášku (něco jak max rychlost ... blá blá). Prosím pokud s tím někdo máte zkušenosti dejte vědět. Dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 v Maxiku se to dá vypnout. stačí pohledat v nastavení. podržíš dlouze pravou spodní kolíbku a vlítneš do menu, pak už je to intuitivní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koty007 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Přesně tak, je to v MAXIDOTU, já jsem si nastavil 150km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dita.s Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Super, nastaveno..... dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 já jsem si nastavil 150km/h. Co to máš za gumy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Já to vypnul. Měl jsem nastaveno 120km/h a pořád to na mě řvalo tak jsem to vypnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Dobra vec tak pro blondyny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 ale ale :-D ja si to nastavuji porad na zimu na 140km/h abycg jel max 130km/h v zime :-D ale nekdy se mi to podari prekrocit a porad to rve dokud nesnizis rychlost!Me se to treba libi :-D ale to muze byt tim ze jsem blondyn :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Dobrý den, prosím o radu, mám nově OII a palubní počítač mi začal házet hlášku: pozor zimní pneu! ... Dle návodu si to umím odůvodnit pouze tak, že je zadána maximální rychlost zimních pneumatik 100 Km/hod a tedy když překročím, tak to hlásí. Ale dle návodu by to mělo zobrazovat úplně jinou hlášku (něco jak max rychlost ... blá blá). Prosím pokud s tím někdo máte zkušenosti dejte vědět. Dík moc Dito, to co ty myslíš je omezení rychlosti, to je jiná funkce maxidotu, na které si můžeš nastavit třeba těch 130km/h na dálnici nebo 50 km/h ve městě a vždycky, když tu rychlost překročíš, bude Tě to otravovat tou hláškou, co píšeš v kombinaci s akustických signálem. To, co se objevilo Tobě je funkce podobná, ale určená zejména k tomu, že když máš zimní pneu, většinou mají nižší rychlostní index než letní, takže se snižuje i maximální konstrukční rychlost auta - já mám třeba maximálku v TP 240 km/h, ale zimní pneu mám jen s indexem H, tj. 210 km/h, takže bych si měl maxidot takhle nastavit, aby mne to vždy varovalo a nedošlo k překročení téhle rychlosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 většinou mají nižší rychlostní index než letní, Jak většinou mají? Maj ho pořád stejnej, záleží co koupíš V zimě můžeš s upozorněním použít o index nižší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Já mám na zimu do 190km/h, takže varování je zbytečný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 (upraveno) To máš T s nižším indexem? Takže varování nebo nálepka v zorném poli řidiče, koukni do techničáku co máš mít za index. Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Mám teď 205/55 R16 91 T jako na starý OI. V techničáku mám 225/50 R17 94W což je na zimu celkem masakr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Jak většinou mají? Maj ho pořád stejnej, záleží co koupíš V zimě můžeš s upozorněním použít o index nižší. Ano, záleží to na tom, co si koupíš, ale obvykle je zbytečné si připlácet za pneu se zbytečně vysokým rychlostním indexem, takže obvykle mají nižší index :P To máš T s nižším indexem? Takže varování nebo nálepka v zorném poli řidiče, koukni do techničáku co máš mít za index. Proč? Kolik má maximálku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.