Fenix Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Zdravím páni, Nevedel by mi niekto poradiť kade idú hadičky zadného ostrekovača v karosérii ? Predné ostrekovače fungujú bez problémov aj pri aktivácii zadného počuť motorček, no kvapalina sa na okno nedostáva žiadna. Tipujem teda, že niekde bude prerušené vedenie. Tryska zadného ostrekovača je v poriadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Hadicka by mela jit od motoru v interieru na leve strane pod plasty u prahu, v kufru nalevo je na hadicce spojka koukni zda li se nerozpojila a ty si necakas vodu do kufru. Nedela se ti nekde kaluz pod motorem kdyz drzis ostrik dozadu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Nie nie....nikde práveže žiadna kaluž preto si tiež myslím, že to ide niekde do interiéru aj keď v okolí kufra potom cítim trošku zmes z ostrekovačov. Ale to môže byť subjektívne. Naľavo v kufri myslíš v priechodke čo ide z kufra ? Lebo to tej sa nemôžem za žiadnu cenu dostať. Trhať to nejako nechcem aby som ju potom mal ako dať späť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Uz to tu bolo popisane... Odtiahni koberec na lavej strane v kufri. V tej priehlbine je hadicka nadpajana, najcastejsie to vypadne a v blatniku za kobercom mas potom jazierko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Olisoft vďaka. Bolo to presne tam rozpojené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gaspi83 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 ...Odtiahni koberec na lavej strane v kufri. V tej priehlbine je hadicka nadpajana... Ktoru priehlbinu mas namysli? Mam asi podobny problem, no pod kobercekom vidim len kable (priestor medzi lavym kolesom a zadnymi svetlami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 tadial by hadicka mala ist, spoj je niekde nad kolesom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gaspi83 Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ak je nad kolesom, tak budem musiet dat asi dole cely lavy bocny tapacir/kobercek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gaspi83 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Tak najprv som dal dole tapacir, tam to bolo OK. Potom dole zadny vnutorny kryt na 5. dverach, tak tiez OK. Nakoniec som nasiel chybu (rozpojenie) pri prechode z karoserie do 5. dveri (v tej gumenej chranicke). Najviac som si ponadaval pri tom kryte, ktory bolo takmer nemozne dat naspat . Chcem sa vsak spytat, ta gumena chranicka sa navlieka na taku bielu prechodku, ktora je v otvore 5. dveri. Da sa vobec vytiahnut cela von, lebo bez toho asi tu gumu na nu nedam? (ide o Octaviu II FL) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.