T.Piller Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Tak konečně jsem se dočkal... rodiný kolotoč s auty se pohnul a já dostal šanci vyměnit svou Octu za novější a vyspělejší sestřičku.. Nyní tedy něco málo k autu: Motor: klasika 2.0 TDi , žádné změny na motoru nejsou,chtěl jsem chip,ale ze strachu že to bude kouřit jako sviň jsem od tohoto ustoupil. Vnějšek: barva krásně černá, kombík (což se mi velmi ale velmi líbí), střešní hagusy, xenony... Interiér: tuším že to bude klasika L&K s černým lakováním lištiček... Nadšenej jsem ze sound systému,který hraje naprosto luxusně a z dvojité podlahy v kufru.. Po měsíci požívání jsem zjisti že za zadníma sedačkama je moc šikovná skrytá odkládací schránka (mezi roletou kufru a opěrkama) Vždycky jsem si každý auto myl pouze ručně a ne jinak tou bude i zde, ale až v tomoto roce a právě s touto krasavicí jsem okusil kouzlo i prokletí detailingu... V součastné době je Laurinka na zimních 16'kolech jinak se vozí na 17' V plánu na výměnu jsou snad akorát: výměna žárovek za LED, všude kde to jen půjde a výměna GSM II za GSM III protože tahle potvora se mi nekamarádí s iPhonem Zatím přikládám dvě fotečky, první je po umytí od sole a před voskováním a druhá je zatím nedočištěný interiér.. Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem T.Piller 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 tak vitaj a cierna je krasna akurat je narocnejsia na cistenie a ten interier v bielej kozi je bomba tak nech sluzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 vítej, krasavica ten interier je božííí dej víc fotek ať se pokocháme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Vítej a ať to pěkně lítá Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 pěkná pěkná, ale proč combi? :-) a připravil ses na to, že budeš muset pečovat o sedačky? Jako oni jsou nejkrásnější co se do OCT II dávají, ale lepší jsou celočerné RS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Proč kombi je jasná odpověď a na sedačky jsem se připravil aspoň duševně....jinak jsem je už ošetřil (chemical guys leather cleaner a pak chemical guys leather conditioner) a myslím že jim to aspoň v první chvíli pomohlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jóó hezky se ten rodiný kolotoč pohnul Gratuluji k nádherné oktě,jak z venku tak i uvnitř Černá a kombíček k tomu to je prostě nej! Mnoho šťastných km bez nehod a ať ti okta dělá jen a jen radost ps: Taky bych bral takový rodiný kolotoč,jenže se šťestím jaké mám,by se ten kolotoč zastavil a na mne by zbyla labuť,slon nebo mašinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 moc pekna.. akorat nechapu proc by to po chipu kourilo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Krasavice tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 moc pekna.. akorat nechapu proc by to po chipu kourilo??? žiju v domění a možná že je to pouze mou nevědomostí, že když se upraví jednotka aby se zvedl výkon, tak po přidání plynu se z toho stane lokomotiva...(nehledě na to,že větším namáháním jednotlivých částí se zkrátí jejich životnost) již několikrát jsem viděl na silnici a na dálnici jak jede někdo kdo má sice hezké upravené auto,ale po přidání se z toho čoudí jako z komína a toho se bojím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 ja mam z 1.9 77kw chip na 170HP a nezakouri ani malilinko :) naopak bych rek ze predtim to nekdy cmoudlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 ja mam z 1.9 77kw chip na 170HP a nezakouri ani malilinko :) naopak bych rek ze predtim to nekdy cmoudlo :) a co všechno si s tím musel vyměnit? Nebo stačilo jen přečipovat a jede se dál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Ja mel chipnutyho Passata 1,9 TDI 96kW, po chipu 125kW. No a kdyz se mu nalozilo, tak si celkem odfouknul. Ale pri normalni jizde pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Ja mel chipnutyho Passata 1,9 TDI 96kW, po chipu 125kW. No a kdyz se mu nalozilo, tak si celkem odfouknul. Ale pri normalni jizde pohoda To je přesně to o čem píšu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No mne to celkem vadilo, ale nez jsem se dostal do Cech, aby se to upravilo, tak jsem auto prodal. Ale nebylo to nic hroznyho, zadna Avie. Jen si proste trosku odfouknul. Asi to bylo tim, ze tam byl vetsi kroutak. Kazdopadne ty bys uz mel mit DFF, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 vyzera super vitaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Kde vyčtu jestli mám DPF ? v techničáku (velkým) jsem to nenašel..pouze údaj o výkonu..103kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 jasně že máš DPF :) jinak poznáš to tak že na štítku máš 7GG, 7MB nebo 7MG... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Mělo by to být na štítku v servisce nebo v kufru u rezervy. Jestli máš DPF, tak by ti to po chipu hulit nemělo, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.