Přejít na obsah

Dejvovo TDIčko

Doporučené příspěvky

Jako náhradu za mé první auto Octavii 1.6 MPI 55kw jsem si před týdnem v důsledku pravidelného dojíždění do školy přivezl Octavii Combi 1.9 TDI 77kw ve verzi AMBIENTE. Auto bylo po prvním majiteli, který ho používal k podnikání. Rok výroby 09.2006.

post-6205-0-03605900-1363112019_thumb.jpg post-6205-0-91022800-1363112133_thumb.jpg

Plánované úpravy :

Alu kola

Instalace loketní opěrky

Rádio Stream

Hagusy

Dodělání reproduktoru do zadních dveří

Přestavba na facelift + celolak

Denní svícení do mlhovek

Parkovací asistent

...

Upraveno uživatelem novadac
Odkaz ke komentáři

Zdravím, díky :) Tak po včerejší prohlídce servismanem se potvrdilo, že podvozek byl udržovanej. Takže snad v nejbližší době žádný větší výdaje. Ještě zbývá načíst přes VAG křivky, nechat zkouknout geometrii a můžu se vesele pustit do oprav kosmetických vad, kterých je tam poměrně dost :angry:. Proto byla cena velmi pěkná :huh:

Jinak na léto jsem ji dopřál sadu originálních šestnáctek. Když jsem je viděl poprvé, tak jsem počítal s přelakem, ale po vyčištění mě to opustilo. I když jsou přelakovány nějakým garáž mistrem :D. Teď ještě sehnat nějaké obutí.

post-6205-0-56411900-1369509315_thumb.jpg

před :post-6205-0-13759800-1363462478_thumb.jpg po :post-6205-0-07082300-1363462496_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Už to tak bude.. Koukal na tvé vlákno a máš to moc pěkný :palec: . Asi budu časem otravovat ohledně rad, které na fóru nevyčtu. Na druhou stranu jsem koukal kolik toho tam je co se týče přestavby na face :rolleyes: . Jinak s tím prodejem světel se tak nějak počítá, nekde se ušetřit musí :D Nevíte někdo, jestli se dá předělat ovládání AC z faceliftu? :blink:

Odkaz ke komentáři

Mám manuální klimu MR 2007. No auto není žádný mladík a s opravami se počítá,takže nějaké volné finance stranou mám. Já tu přestavbu beru jako takový můj koníček, relaxaci :D . A ještě víc mám radší, když si díly seženu za nejnižší cenu. Když jsem si přestavoval svoji první Octavii, míval jsem ohlasy typu zbytečně vyhozený peníze, tu cenu za přestavbu radši ani nepočítej, atd... :D Ve výsledku mě to vyšlo max na 1T. Přeci jen nemůžu porovnávat 1. a 2. generaci, ale určitě do toho nechci vrazit víc jak 5T když počítám s prodejem dílů :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...