Přejít na obsah

Dejvovo TDIčko

Doporučené příspěvky

Už je mam doma, akorát je k nim jednotka pro předozadní, takže bud seženu ještě jeden svazek s čidlama dopředu a nebo jinou jednotku .

No třeba až to obrousím, komplet odstrojím dveře atd.. Hlavně musí bejt teplo aby barva hezky schla...

Upraveno uživatelem novadac
Odkaz ke komentáři

To taky chápu, ale pak holt na konci nemůžeš chtít efekt, ani pak následně cenu, jak za profi práci, při další likviditě. Pokud to bude lakovat v domácích podmínkách, tak bych asi laknul jen to nejnutnější a zbytek rozleštil a nechal origo lak. Asi mám holt jiné požadavky, já spíš raději tu kvalitu. :palec:

Odkaz ke komentáři

Dejve, hlavně to neuspěchej kvůli dovče ;)!

vevca: Když lakýrník nemá box, neznamená to, že práce bude horší než od "profíka z boxu". Znám několik lakyrníku co stříkají bez boxu s lepším výsledkem, než to, co třeba předvedl origo servis Škoda tady od nás. Díky práci jsem měl tu čest vidět desítky lakoven po celý ČR a vím, že né všechny odvádí špičkovou práci, kterou bych si od nich představoval. Proto bych předem všechny neodsuzoval jen proto, že nemají box. A na ten Dejvův vysledek jsem zvědavej, práci jeho lakyrníka neznám.

Odkaz ke komentáři

To je správný! Spousta lidí mi říká, že jsem perfekcionista svým chováním - nesnáším špatně odvedenou práci. Určitě je lepší si dobře vybrat, než pak litovat výsledku. Jen jsem v předešlém příspěvku chtěl poukázat na to, aby lidé nesoudili jen podle vybavení. Vždy záleží hlavně na osobě, jak práci provede. Proto jsem apeloval i na Dejva ať to neuspěchjí, zdá se mi, že moc tlačí na pilu... :-/.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Přikládám par fotek z průběhu přestavby. Teďka mě čekají dodělávky typu dopasovat dveře, kapotu, nastrojit tažný , vystříkat dutiny, zapojit denní svícení ,atd.. Co se týče spotřeby, tak Norsko (5600km) zvládla v 5 lidech s plnym kufrem za 5,9 l/100km

post-6205-0-61913300-1375386402_thumb.jpg post-6205-0-29301400-1375386456_thumb.jpg post-6205-0-04205800-1375386560_thumb.jpg post-6205-0-55693100-1375386764_thumb.jpg post-6205-0-12858000-1375386787_thumb.jpg

post-6205-0-98329600-1375386954_thumb.jpg

Upraveno uživatelem novadac
Odkaz ke komentáři

No lak chce rozleštit a bude to OK. No dveře do pantů + dorazy zámků, aby vše sedělo jak má. Jinak díky za info, spasované to bylo, ale ukázalo se , že kapota chce ješte trošku výš :huh: No na dutiny jsem si koupil přípravek do pistole z autokelly od starline, ale známý co stříká dutony doporučuje olej z trafostanice, prej to je zaručený :D Ješte se roznýšlím, zda-li stříknu hagusy na stříbrno.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...