Guest chiiipp Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Zdavim potreboval bych pomoc mam octavku kombik a mam rozbite sklapeni zadnich sedacek. Potreboval bych porad jak to vymenit? dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 co toto? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=502 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chiiipp Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 to je dobrej navod ale ja tu sedacku potrebuju prvne vyhaknout ze zamku...a to vubec netusim jak ale dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslavek81 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Já měl stejný problém a myslím, že jsem to otevřel zezadu z kufru plochým šrubovákem. Už si ale nevzpomínám jak. Kukl jsem na systém levé strany a pak otevřel urvanů pravů. Pak jsem tam dal vrut a už to jde odjišťovat. Pokud se ti to nepovede, půjdu zítra do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chiiipp Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 ok zkusim to nejak vyhaknou ty plasty mam a tak to zkusim...dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chiiipp Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 tak se povedlo dekuji moc uz jen pockam az mi pridou nove plasty a bude hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.