Hanz1 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli tu má někdo kompletní návod jak připojit výhřevy sedaček a co ktomu vše je potřeba. V autě z výroby nebyly a teď mám z rsa vyhřívané, ale nemám to samozřejmě napojené.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli tu má někdo kompletní návod jak připojit výhřevy sedaček a co ktomu vše je potřeba. V autě z výroby nebyly a teď mám z rsa vyhřívané, ale nemám to samozřejmě napojené.. Připojuji se k tomuto dotazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubos1972 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Ahoj,pokud máš pouze sedačky tak doporučuji sehnat kabeláž pro výhřev (koupit na vrakáči kabinovou instalaci a zní to vypreparovat).Občas na foru to někdo nabízí.Relé regulace č.d.:1U0 919 533 ,dělá se bud dvojté pro obě sedačky,nebo dvě samostatné,spínač ohřevu č.d.:1U0963563 .Z materiálu je to vše ,takže ted už jen trochu trpělivosti rozebrat půl palubky,obložení prahů a pěkně roztahat kabely dle schéma.Nechá se vyžebrat kopie ve Škodovce ze schémat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Ahoj,pokud máš pouze sedačky tak doporučuji sehnat kabeláž pro výhřev (koupit na vrakáči kabinovou instalaci a zní to vypreparovat).Občas na foru to někdo nabízí.Relé regulace č.d.:1U0 919 533 ,dělá se bud dvojté pro obě sedačky,nebo dvě samostatné,spínač ohřevu č.d.:1U0963563 .Z materiálu je to vše ,takže ted už jen trochu trpělivosti rozebrat půl palubky,obložení prahů a pěkně roztahat kabely dle schéma.Nechá se vyžebrat kopie ve Škodovce ze schémat Díky za reakci, ale tohle mi, alespoň za mě, postup instalace kabelů moc neobjasnilo. Nejsem autoelektrikář, tak nákres v DP mi neni moc jasný. Ale hlavně jeho rozlišení je příliš malé. Ale díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubos1972 Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Ahoj nakres jsem dal jen jako orientační vodítko +foto svazku ,aby jsi věděl co tě čeká.Schéma ti mohu poslat na mail.Je tam vidět co kam vede.Ale asi nejdřív by jsi měl schánět ten svazek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Ahoj nakres jsem dal jen jako orientační vodítko +foto svazku ,aby jsi věděl co tě čeká.Schéma ti mohu poslat na mail.Je tam vidět co kam vede.Ale asi nejdřív by jsi měl schánět ten svazek. Díky :-) , já vim, no už jsem ho scháněl, ale zatim nic. Je to celkem nedostatkový zboží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.