Přejít na obsah

Pazvuky mobilu

Doporučené příspěvky

Ahoj, hledam, nenachazim rady.

Nikdy v zadnem aute jsem nezazil to, aby mi mobil neustale cvrlikal v repracich.

Zazivam to jen v me (prvni) octavce I.

Jo, dobre, nekdy vyjimecne nejaky zvuk z repraku vyloudil, ale co zazivam ted v octavii, to je peklo!

At datm telefon kam hodam, porad ho slysim ve vyskach zadnich dveri. Musim ho vypnout, protoze jinak neni 10 minut ticho!

Nikdy jsem to nemusel resit, nikdy me to nanepadlo resit, ale proc zrovna tady je tak exponovane slyset? Dokaze mi prosim nekdo rict, co mam udelat, aby mi nerupla hlava z toho ? :angry: :lool:

Odkaz ke komentáři

Máš na mobilu povolené neomezené datové přenosy?

Pokud ano, tak to je ono, mobil je neustále připojen na net přes EDGE/HSCD/3G, což vytváří interferenci.

Ano, mam.

Nelik let mam a nekolik let stridam ruzna auta, nikdy ale nedochazelo k takovemu ruseni jako ted u oct. I.

Je to dano tim, ze by mela nejakym zpusobem citlivejsi reproduktory? V repro se nevyznam, tak jesti to neni tim.

Odkaz ke komentáři

JEstli ti to dělá na FM, tak se ničemu nediv. Kábl od antény ti jde přes celé auto ... mě to dělá jen u rádia teda při FM.

Pokud pustím z jakéhokoliv jiného než FM zdroje, je to OK. Zkus to třeba na jiném rádiu

Aha, takze kvuli antene. Kudy je vedena antena v OCT I (hatch)? Levou nebo pravou stranou?

Zajimave ale je, ze to dela bordel jen ve vyskach v zadnich dverich?

Autoradio tam mam blaupunkt, moznost jineho na odzkouseni nemam.

Odkaz ke komentáři

To je zajímavý, kdysi jsem schválně zkoušel v octě přikládat mobil k rádiu a k reprákům a nic to nedělalo (internet jsem zapnutý neměl, ale volal jsem na infolinku což výjde nastejno). Je pravda že mám repráky dány nový, tzn. mají větší magnet = lepší stínění, u tebe jsou ty origo repro asi citlivější. Nejjednodušší bude, když ty výšky v zadních dveřích odpojíš, stejně jsou tam na nic a jen kazí už tak tragický zvuk u origo. repráků :)

Odkaz ke komentáři

To je zajímavý, kdysi jsem schválně zkoušel v octě přikládat mobil k rádiu a k reprákům a nic to nedělalo (internet jsem zapnutý neměl, ale volal jsem na infolinku což výjde nastejno). Je pravda že mám repráky dány nový, tzn. mají větší magnet = lepší stínění, u tebe jsou ty origo repro asi citlivější. Nejjednodušší bude, když ty výšky v zadních dveřích odpojíš, stejně jsou tam na nic a jen kazí už tak tragický zvuk u origo. repráků :)

no, odpojim, jen poridim lepsi, protoze ta serie je opravdu otres

Ten kryci plast lze vyloupnout, nebo musim sundat cely tapec dveri?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...