Přejít na obsah

oktan 1 octavie 1 1,6 55

Doporučené příspěvky

octavii jsem koupil 8.11.2010,měla najeto :rolleyes: 36 350km v zimě nejeto a ve škáredém počasí taky :palec: .Vím to proto ,že auto je z rodiny po důchodcích.Po koupi jsem měnil výfuk (na STK po něm poklepal kladívkem a byla dirka a za 2 dny byl v háji),jinak za ty 2 roky a něco jsem měnil ještě komplet rozvody,olej,brzdovku.Teď jsem měnil na předku kotouče a destičky ,silentbloky na nápravnici,pneu.Teď mám najeto 61500km.Auto používám denně k dojíždění do práce,loni jsem s ní byl v Chorvatsku 1200 tam 1200zpátky.Garáž nemám to mě trochu mrzí,ale bohužel bydlím v paneláku na sídlišti a auto stoji před barákem.Je to ,,socialní verze" výbava skoro žádna ,rádio,posilovač ABS a to je asi vše.ale aspoň potom nejdou zloději.Jelikož parkuji venku tak jaké koliv úpravy jsou pasé,nějaké drobnosti snad,teď jsem si pořídil zadní facelitové světla tak uvidím kdy je přehodím.No nekupte to za 1000kč komplet a jsou to origoš.Co se ale týče peče tak se snažím to udržovat v čistém stavu,venku i vevnitř, :pivo::pivo:

post-5862-0-37989900-1363886589_thumb.jpg

post-5862-0-45890000-1363886628_thumb.jpg

post-5862-0-90786800-1363887071_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...