Živočich7007 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Pěkný předface,tak šup šup rozepiš se stáří,km,co plánuješ atd. Tak i tak,ať ti okta slouž a mnoho šťastných km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Vítej, souhlasím s Živočichem, hodně pěkná předface octa , ale chtělo by to něco o ní napsat ;) . Jinak přeju ať ti dělá jen samou radost a slouží hodně km bez poruch PS: ty 14'' kola jsou hrozný, chtělo by to aspoň 15'' :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 octavii jsem koupil 8.11.2010,měla najeto 36 350km v zimě nejeto a ve škáredém počasí taky .Vím to proto ,že auto je z rodiny po důchodcích.Po koupi jsem měnil výfuk (na STK po něm poklepal kladívkem a byla dirka a za 2 dny byl v háji),jinak za ty 2 roky a něco jsem měnil ještě komplet rozvody,olej,brzdovku.Teď jsem měnil na předku kotouče a destičky ,silentbloky na nápravnici,pneu.Teď mám najeto 61500km.Auto používám denně k dojíždění do práce,loni jsem s ní byl v Chorvatsku 1200 tam 1200zpátky.Garáž nemám to mě trochu mrzí,ale bohužel bydlím v paneláku na sídlišti a auto stoji před barákem.Je to ,,socialní verze" výbava skoro žádna ,rádio,posilovač ABS a to je asi vše.ale aspoň potom nejdou zloději.Jelikož parkuji venku tak jaké koliv úpravy jsou pasé,nějaké drobnosti snad,teď jsem si pořídil zadní facelitové světla tak uvidím kdy je přehodím.No nekupte to za 1000kč komplet a jsou to origoš.Co se ale týče peče tak se snažím to udržovat v čistém stavu,venku i vevnitř, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) To je čisťoučkej motůrek ;) Přesně podle mýho gusta Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.