Bartus Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 V noci z 20.3. na 21.3 byla v ulici U Tesly 3, Havířov-Šumbark ukradena černá Škoda Octavia combi. Jednalo se o výbavu Laurin a Klement, s béžovým koženým interiérem, vše originál. R.v. 2002 1.9 TDi 81 kW. V exteriéru jsou poznávací znaky jako chromované kliky, a podkliky, maska chladiče s chromem MILOTEC a krytem chladiče, zadní spoiler nad 5. dvěřmi, mračítka na předních světlometech. SPZ 4TO6054. xenony, sedačky v elektrice, 4 el. okna, střešní šibr, multifunkční volant, kožený interiér Díky za jakékoli info. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 musíš doufat.... jinak to nasere může to počkat i mě zítra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartus Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Je to na mašli to teda jo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 ou.... :( To mě bolí i za Tebe.Lidi jsou svině :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Tohle kopíruju z jednoho přízpěvku zde na octavia club a je to k tématu,tak mi to nedalo. Něco na tom asi bohužel bude :( : nový způsob vykrádání koncernových vozů abych si dával pozor při zamykání auta a hlavně to zkontroloval jestli se doopravdy auto zamklo. V podstatě to celé probíhá tak že přijedete do práce na parkoviště a chcete zamknout na dálku svůj vůz- stačí, aby ve vaší blízkosti, když chcete uzamknout vozidlo byl někdo s koncernovým klíčem s dálkou a stihne dříve zmáčknout a držet tlačítko zamknout, tak vaše jednotka dálkového centr. systému přijme plovoucí kód z cizí dálky a tím bude zahlcena a už nepřijme ten správný plovoucí kód z vaší … tím pádem nedojde k uzamčení Vašeho vozu. Pokud si toho tedy nevšimnete, tak hovada maji volnou cestu a bez násilí k vaším věcem ve voze, případně jeho dílům (xenony, Columbus,odložené věci v kufru jako je noutas apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartus Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Tak moc se mi to nezdá..ale nejsem žádný odborník tak třeba to možné je. Nicméně v mojem případě se to tak nestalo auto stálo dva dny na stejném místě a pak už ne.. a od Policie víme že v tu noc byli ukradeny dvě jedničkové Octávie z tohoto parkoviště tak asi nějaký nájezd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Tak moc se mi to nezdá..ale nejsem žádný odborník tak třeba to možné je. Nicméně v mojem případě se to tak nestalo auto stálo dva dny na stejném místě a pak už ne.. a od Policie víme že v tu noc byli ukradeny dvě jedničkové Octávie z tohoto parkoviště tak asi nějaký nájezd... podle me jedina ochrana je to pojistit proti odcizeni. tak sem to udelal ja a doufam, ze az mi ji cornou, neco aspon dostanu, pac jinak je to na masli. Ale i tak preju at se najde v celku v poradku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Snad se najde,ale mám obavy,že jestli jich bylo víc,tak už se někde v garáži rozdělávaj na díly :-( Radši ani nemyslet co se s ní děje,ale třeba se najde-doufám i za Tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 no to já bych si taky asi hodil mašli kdyby mě ho přes den někdo ukradl. Já auta nesnáším, právě kvůli tomuhle. Někdo ti to ukradne a prachy jsou v turánu pryč. Auto je nejhorší investice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 bohužel u těchto aut které jsou v kurzu, je nutné v koutku duše s tím počítata a bez pojistky ani nevytahovat z garáže. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartus Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Pojistka tam je a věř mi že i ta ti vše nesplatí :-). Možná to zní ujetě ale jakousi "psychickou ujmu" ti nikdo nezaplatí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 No to mi říkat nemusíš, já na každém autě strávím desítky hodin, abych si ho přetvořil k obrazu svému, ale jak jsem psal, aspoň ta pojistka pokryje alespoň většinu nákladů "kdyby náhodou" , kdyby nebyla, je to větší problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Takže se napodruhé vrátily jo?!! No moje prozatím ještě stojí a jezdí na daném parkovišti, tak doufám že se chlapci z prosince znovu nevrátí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.