Přejít na obsah

Multifunkční volant FL + Columbus


Doporučené příspěvky

Přeji Vám pěkný den, mám OII MR06 mám MF volant, bylo tam rádio Nexus, parkovací senzory vpřed+vzad a mám menší problém :) Koupil jsem si kolumbuse, nějak se nastavil, samo,že na tom volantu šlo jen z MF hlasitost,telefonek ale neslo predelavani skladeb. Ted jsem koupil MF volant z FL - a ted zacli vetsi problemy :)

 

Potrebuji poradit jak vse vyresit a presne - jake jednotky potrebuji apod...

 

Dal jsem volant do auta ale neslo me napojit MF volantu protoze na starem bagu-kabelaz ma jiny konektor nez na tom novem volantu, diky tomu jsem take zjistil, ze kdyz neni napojeny MF tak nejde ani klakson :D :D Takže musím koupit nějakou jednotku nebo stačí jen kabeláž co je v tom airbagu ? Je mi asi jasné,že na mém autě nepůjde takt jako tak pravá část MF - je to na FL - maxidot..

 

Dále bych chtěl zprovoznit ukazatel parkovacích senzorů na columbusu ale také nevím jak na to - jaké jednotky a kdo by zvládnul předělání a přeprogramování :)

 

Dále bych potřeboval poradit - Columbus má dva tunery a já mám anténu na 1 tuner a když vjedu do tunely apod... tak ztratím signál rádia a pak se opět nespojí - nejde RDS a dost to chrčí :( Takže to je asi vše, co bych potřeboval od Vás pomoc :) abych troubil,aby šla nastavit na volantu hlasitost a předělání skladeb, pak na columbu senzory a mozna to radio :) Moc dekuji za Vas cas a za Vasi odpoved :)

 

Jsem z České Třebové - Pardubický kraj - možnost do Prahy apod.. je :)

Odkaz ke komentáři

ja to delal v nedeli u Rolbare... A meli sme male problemy jako je to u me bezne :D takze jako prvni podvolantovka- nakodovat- tlacitka nesli :D 2. getway - tlacitka nesli 3. prehrat celyho Columba (na hodinu) a pekne mi cvakala prdelka protoze pri tom ti muze odejit deska... a tlacitka nesli :D po chvilce marnosti to najednou z niceho nic zaclo fungovat :D

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zdravíčko :-)) tak jsem si místo Bolera pořídil taky Columbus,jeden z těch posledních verzí je to rok 2011,s LED displayem :-) tak a ted problém :D na Boleru my všechno fungovalo,tím myslím,MF volant(Facelilft),zobrazoval se mi park.asistent a climatronik...auto mám 2007 rok...Podvolantovku mám CH.gateway ted z hlavy nevím,jednotku parkováku mám z FL (rok 2009 vyrobena) a FL climatronik..Jak to ted rozeběhnu na Columbusu??? Díky za rady :-))

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...