Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Jestli je to pravda, tak na to taky prdim. A taky asi i z finančních důvodů, protože větší sání je investice včetně parohů atd cca 5tis. :wallbash:

Jo, nechávám VA. Zatím slouží bez problémů, tak chci ještě trochu využít jeho potenciál, tak jsem si vymyslel IC a ještě větší trysky. Pak už na to asi definitivně kašlu.

A co že ses rozhodl pro hybrid a né VB?

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

Větší sání není nezbytně nutné ;) Na originálních komponentech to taky postavíš. Jak píše Jirka, tak to má vliv na kouřivost ale nic extra prý. A stačilo by vám koupit zatím jen sací parohy z ARL (cca. 1000,- Kč) a na to třeba náhradu egr (za cca. 500) aby jste měli na co nasadit hadici. Druhou stranu sání od airboxu klidně zatím nechat tu plastovou origo.

A ještě up. Hledal jsem o tom celkem dost, dost toho přečetl a mluvil s úpravcem, když jsem chtěl dělat koníky na mém autě a ideální FMIC na tenhle výkon je 630-x-230-x-65mm. Nejlepší který dostaneš do RS nárazníku. :palec:

Odkaz ke komentáři

Má to vliv ;) prostě proudí líp vzduch o přetlaku z turba do motoru. Nasávat dostatečný množství vzduchu stále stíhá to původní.

Každopádně, řešil jsem to s TDIfunem a Mařenou, když jsem zjišťoval co a jak a doporučili mi jen ty parohy na ten výkon kolem 190hp.

Odkaz ke komentáři

Jj, tvoří se tam vzdušnej vír, kterej je prej žádoucí, co jsem četl :D Každopádně, co se rozměrů IC týče, tak není pak problém za nějakej čas to vyměnit/pořešit, když to nebude stačit. Ono teď jsem sehnal komplet připravenou sadu včetne vedení a všeho za 6 000 Kč (najeto to má 16 tisíc km). Nemůžu si teď dovolit odstavit auto na delší dobu, když zas začala škola, takže proto tahle varianta řešení

Odkaz ke komentáři

Závy: ok, díky za info ;) asi je pořídím i s EGR, zase taková investice to není a uvidím, co z toho pak na brzdě vyleze.

ketys: když už, tak bych dal IC min. 550x180, ta 140tka bude na 190PS možná málo. Ale chce to pak v zátěži mrknout na hodnoty do VAGu okolní teplota vs sání. Avevtuelně pak IC vyměníš za větší jak říkáš ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...