ghkim Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 dobry den, tak zima sa nam pomaly konci a ja by som chcel vymenit gumenne koberceky ktore pouzivam iba v zime za nieco pekne a pohodlne. ake by ste mi poradili. textilne, velurove, tkane, netkane, polypropylenove, polyamidove??? ake su v nich vlastne rozdiely? hladam nieco s vyssim vlasom, makke a huste. dakujem za kazdu radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Ja osobne kupoval velurove. Jsou to moje druhy koberecky, prvni byly textilni. Na tech velurovych je paradni, ze jsou tvrdsi, maji ten chlup pevnejsi a hustsi a tim padem se perfektne vysavaji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghkim Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 velurove som mal naposledy (minuly rok), ale za jednu sezonu sa mi podarilo rozodrat kobercek pod plynom (spevnena a zdvojena cast) a slubovana vyska koberceka 6-7 mm v JJ automotive asi tiez bola myslena s rezervou, ale za tie peniaze boli v pohode. mozno iny vyrobca ina kvalita. obrovske sklamanie boli moje prve koberceky orig. skoda PA za 50€ do tych uz nikdy za tu cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.