Přejít na obsah

POZOR ČTĚTE - BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

vittorio

Doporučené příspěvky

Dostali jsme tohle na pojišťovnu jako oficiální vyjádření od koncernu VW, funguje to tak u všech aut koncernu nejen u škodovky. A nemusí držet jen uzamčení, stačí držet jakýkoli tlačítko na ovladači. Je to tím, že koncern má velmi chabej plovoucí kód.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to uz zjistil ale nedaval jsem tomu velkou vahu. V rijnu kdyz jsem si poridil Touranka tak jsme v praci s kolegou OII zkouseli kdo ma jake vymozenosti nakodovane pres klic a tak a pri zavirani oken na dalku nebo otevirani se s nama obe auta prestaly bavit. Oba jsme drzeli tlacitka a nic. V momente kdyz jeden prestal a druhy namack znova vse zacalo fungovat normalne. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

asi nejsem prumerny beloch, ale ne vzdycky za ni taham teda :)

ja cumim na svetla jestli bliknou. kdyz ne tak du po dverich, ktery jsou nedovreny.

ale uz se mi stalo ze na dalnici bezim na wc kdyz taham cas a nestiham a vybehnu a mackam zady k autu.

no proste radsi jsem to sem dal, at maji sichni info a jsou pouceni. tak.

slo mi hlavne o to udelat osvetu, ze nekdo muze to zamykani rusit jinym kodem

Odkaz ke komentáři

Víťo díky za poučné vlákno :palec:

Já taky na televizi nekoukám, tak co není na internetu, to jakoby pro mě nebylo :D. Jsem o tom ráno četl právě článek na novinkách (myslím, že už tu je).

Já sice netahám za kliku, ale vždycky poslechnu auto, jestli se zamče. Ale i tak, ještě jednou díky. Hold chyby jsou všude a někteří ví, jak jich využít.

Odkaz ke komentáři

asi nejsem prumerny beloch, ale ne vzdycky za ni taham teda :)

ja cumim na svetla jestli bliknou. kdyz ne tak du po dverich, ktery jsou nedovreny.

ale uz se mi stalo ze na dalnici bezim na wc kdyz taham cas a nestiham a vybehnu a mackam zady k autu.

no proste radsi jsem to sem dal, at maji sichni info a jsou pouceni. tak.

slo mi hlavne o to udelat osvetu, ze nekdo muze to zamykani rusit jinym kodem

Jo, ať to tady je, jen jsi to asi ani nemusel dávat do sekce jen pro členy, zas tak citlivá a pracně získaná info to není.

Víťo díky za poučné vlákno :palec:

Já taky na televizi nekoukám, tak co není na internetu, to jakoby pro mě nebylo :D. Jsem o tom ráno četl právě článek na novinkách (myslím, že už tu je).

Já sice netahám za kliku, ale vždycky poslechnu auto, jestli se zamče. Ale i tak, ještě jednou díky. Hold chyby jsou všude a někteří ví, jak jich využít.

Nova a Novinky.cz, dva nejlepší zdroje informací v ČR :prcprc:

nikdy za kliku auta nechytam...bud sleduji smerovky nebo zvuk zamceni auta...kdybych mel vzdy chytat za kliku uz muzu rovnou zamknout klicem a nemusim pouzivat DO

Nemáš pravdu - tím, že zamykáš dálkovým ovládáním aktivuješ i funkci proti otevření (vylomení) zámku.

Jinak asi tedy nejsem běloch já, prt. směrovky leckdy nejsou na slunci pořádně vidět a zvuk zamčení ve velkoměstech a u dálnic není slyšet, no prostě odjakživa sahám na kliku :D

Odkaz ke komentáři

nno ja nerikam ze to je pracne ziskane, ale mel jsem to v emilovi 2 tydny a diskutoval to prave s kolegou z MP Praha a sledoval konverzaci s kolegy z dalnicniho z mirosovic

tak jsem to nechtel davat ven verejne, kdyby cokoli

tim ze nesleduju novu a primu, sem netusil ze je to venku a zrovna vcera me napadlo to dat na web, ale pro jistotu jen pro cleny. aby na nas nejaky jiny prislusnik nenabehl ze to je koncept a kde jsme to vzali...

jinak zpravy na nove - peklo...postizey deti a srdceryvna hudba, samy krimi a kradeze, hruzy, pak nejaka zassadnejsi zprava z politiky a sveta a nakonec zviratko. moderatori umelohmotny s vydesenejma ocima apod. ted dokonce joudove s rozeplou kosili, asi jakoze je to free :D trva to az do pul devaty apod. na to nemam nervy a zaludek :)

Odkaz ke komentáři

Hoši, nic si z toho nedělejte čekal jsem 20 minut na parkovišti u globusu tak jsem sledoval jak lidi zamykaj auta nebudu brát ty co zamykaj klíčem to je o ničem ale ty co maj centrál tak zhruba 60% lidí zamyká auto tak že odchází od něj a vůbec ho nesleduje, cca 20% lidí sleduje auto při zamykání a zhruba stejně bere za kliku.... takže to neni nic složitýho někomu vybrat auto :wallbash: dále pak jsem z dlouhý chvíle zkusil jak to tedy vlastně funguje, přijel kus odemne pán s OII slušně vybavenou, čistou a pěknou a je to opravdu jednoduchý.. pán odcházel od auta a letmo zamykal a samozřejmě nic a ani si toho nevšiml, jak se blížil ke mě tak jsem ho zastavil a celou situaci mu vysvětlil a demonstroval... koukal na mě jak tvrdý Y a nestačil se divit, nakonech to pochopil ale nadšenej z toho nebyl, asi tak jako já ale jinak to byl docela sympaťák nicméně mi přijde divný že se na to přišlo "teprve"teď

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Tak mně se občas stane, že napoprvé centrál nezamkne, ale to myslím ani nemusí nikdo rušit. Třeba to blbě zmáčknu, nebo to mám někde v kapse a nereaguje to. Ale vždycky vnímám nějakou odezvu, buď pípnutí, nebo bliknutí. A když není, zamykám znova.

Zamykat na slepo bez jakékoliv kontroly, to mi přijde celkem úlet. Chápu, že si to někdy člověk ani neuvědomí, ale stejně, to by měla být věc selskýho rozumu palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...