MichalF Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Hoj ! Premejslim a vybiram ted nejake botky do nepohody, neco idealne s gore-tex membranou, takove to podzimni-jarni noseni, pripadne zima kdyz neni po kolena snehu. Mate nekdo nejake zkusennosti ? Pokukuju po Garmont Eclipse III GTX http://www.glumstore.cz/boty/245-garmont-e...se-iii-gtx.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 koukám,že řešíš ten samej problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 No jeste sem uvazoval o Garmont Flash, ale ten nikde moc nemaj v te barve jako ty predchozi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 nad kotníkovýma jsem moc neuvažoval.... zkusím se kouknout do Hudy sportu nebo je u nás ještě alpin PRO,uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 A mas neco konkretniho vyhlidnute ? Nebo ciste na blind ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 jdu na blind,kouknu tam a tam a uvidím,stejně je musím vidět a máknout si na to,fotkám něvěřím....zejra jdu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Tak pak dej vedet co si objevil. Kazdopadne ty Garmonty maj dva kolegove a nemuzou si je vynachvalit, proto o nich taktez uvazuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 budou to kotníčkový a dík za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak ja dneska koupil Garmont Flash III GTX. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak ja dneska koupil Garmont Flash III GTX. To je botička na jistotu.Taky je mám a jsou pohodolny a relativně i lehky ;) Michale: kolik stáli a kdes je koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Koupil sem je v kamennym krame ... a dal sem za ne 3490,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Jeste sem byl koukat na goretexove Salomon Vega Mid GTX, ale s tema Garmontama se to vubec nedalo rovnat. Maj je v Hervisu vselijake druhy, ale nebudilo to ve mne duveru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Garmont jsou super botičky. Měl jsme NAGEVI. Jen jsme měl smůlu že jsme chytil špatnou serii podrážek a dvakrát jsme po roce rozšlapal podrážky. Jinak na Garmont nedám dopustit. Teď mám kotníčkový Lafumy a taky super. Jak na zimu tak v létě přešli půl Korsiky a naprosto pohoda. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak snad poslouzi i mne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Tak vcera nadupano par km po Jizerkach, chvilema dost snehu vody apod a zatim parada. Chodi se v nich naprosto luxusne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 A co termoprádlo? Jaký kdo používáte? Já měl jednou nějakou Moiru a ta mě nenadchla a pak jsem zjistil, že kamarád dělá do tohoto http://www.devold.cz/index.html už mám asi tři různá trika, jeden svetr s nemůžu si to vynachválit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Spodni pradlo: ted nejcasteji kupujeme od klimatexu - maji docela rozumne ceny. Od Moiry uz jsme si docela dlouho nic noveho nekoupil, dokonce bych rekl ze trochu zaspali dobu. Obcas koupim i v pracovnich pomuckach nejakou neznamou znacku, jednou mi mati koupila neco od Jitexu a to se taky da. Cca pred 2 lety jsme koupil zene k vanocum neco z Devoldu, ona si to pochvaluje, ale je to docela dost drahe. Jinak tech znacek - a to i ceskych - je docela dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Jo to jo, drahý je to dost, nevím jak konkurence, ale tady základní jednovrstvé tryčko za 1600Kč, a pak to pěkně leze. Ale díky tomu že to má mýho nejlepšího kámoše sestra s manželem tak mě nechávají dobrý ceny Jinak já si to taky pochvaluju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Garmonty nejsou spatny,mam je taky uz cca 2,5 roku a spokojenost..Nicmene mam i info,ze reklamace vyrizujou kladne tak z 95%.. ;) A co se termopradla tyce,zkousel jsem Moiru,neco malo mam zkusenosti se Senzorem a mam asi dve trika od Jitexu...Nic z toho me nenadcho ve srovnani s CRAFTem, kterej maka naprosto dokonale a i treba dvou letech porad pruzne,elasticke,drzi tvar a funguje..Je to sice trosku drazsi,ale je to top...Ja uz bych asi dnes nesel do jineho..A pokud jo,muselo by me o tom neco hooodne presvedcit... Z dalsich vrstev me hodne nadchnul Direct Alpine,Lafuma apod..Klasika... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Jojo, Garmontiky zatim slouzi paradne, nejaka kaluz snih blato nezajem proste projdes Moc fajnove. Termopradlo zatim jedu moiru a z te zas tak nadsenej nejsem, proste sem od toho cekal neco vic. Ted sem koukal na senzor, od kteryho nejaky jiny hadry mam a sem s nima spokojenej, takze ouvidim. Holt kouknu i co nabizi craft, kdyz ho tak vychvalujes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Jojo, Garmontiky zatim slouzi paradne, nejaka kaluz snih blato nezajem proste projdes :) Moc fajnove. Termopradlo zatim jedu moiru a z te zas tak nadsenej nejsem, proste sem od toho cekal neco vic. Ted sem koukal na senzor, od kteryho nejaky jiny hadry mam a sem s nima spokojenej, takze ouvidim. Holt kouknu i co nabizi craft, kdyz ho tak vychvalujes. Mas na Garmoše i impregnaci ve spreji?Taky dobra vec..Skvele odpuzuje takovou tu "povrchovou" vodu.. Hele,jako ten Craft muzu opravdu jedine doporucit..Myslim,ze kdyz vemes na zkousku triko z rady Pro Zero /Pro/, nebudes tech penez litovat.. Ja osobne pouzivam hlavne tuhle radu..Tricka,jak kratky,tak dlouhy rukav, 3/4 spodky-ideal na lyze a mam i kuklu. http://www.craft.cz/index.php?section=esho...;sub_prod=pro_m Letos sem i od jeziska objednal jeste triko rady Pro Warm,ktery hodne vychvaluje moje zimomriva sestra,predevsim http://www.craft.cz/index.php?section=esho...prod_type=triko Pak jsem si jeste nechal najezit triko s windstoperem,na coz jsem hodne zvedavej http://www.craft.cz/index.php?section=esho...prod_type=triko a abych byl za fesaka,tak i mikinu :D V na leto mam par trik rady Pro Cool a taky myslim fungujou dobre..Na kolo je to supr..i jsem ho mel,jak jsme jezdili.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 tak jsem si vcera koupil boty Alpine pro a triko Klimatex na lyze a popripade i na kolo tak jsem zvedav na funkcnost, kterou u obojiho vyzkousim hned v patek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Ja ted premejslim nad nejakejma outdoor kalhotama, ted mam v hledacku toto : ODKAZ Nejake tipy triky napady zkusenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 jooo taky neco takoveho chci ale asi urcite ne softshell, ja chci spis neco lehciho a ne tak teplyho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Napr ? Linky odkazy davej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 asi neco na tenhle zpusob http://www.hannah.cz/cz/produkty/zima-2009...4206-irian.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 JIrko,ja myslim,ze softshel je hodne lehkej matros,ne?Ani tak nehreje,jako izoluje.. Ja si ho hooodne oblibil.. Ja premyslim o tohmle... GAŤE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Tydle direct alpiny ma tusim kamos ... muzu se ho optat co a jak na ne rika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Muj svara je ma taky a nemuze si je vynachvalit..Tenhle Hybrid matros je supr!! Jinak triko Craft s windstoperem sem prubnul a naprosta spokojenost!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s takýmito bundami - materiál softshell. Je to vhodné na prechodné obdobie, na jar? Vydrží to cez dážď a podobne? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.