Titleist Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Hoj, jsem tu fungl novej a nevím jak to tu chodí, takže doufám, že tu nezakládám téma nějak špatně. Nicméně, včera jsem byl na výletě s autíčkem, všechno bylo jak mělo. Od půlnoci do nějakejch 16:00 stálo na dvoře a teď, když zapnu park. senzory pravý přední nepřetržitě ukazuje překážku i když stojím daleko od čehokoliv. Mohlo by to mít nějakou spojitost s mrazem? Příp. čím by to mohlo být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Nemáš na něm námrazu / velkou vrstvu špíny? Zkus to očistit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Znacka ramecek predni... sundej ji a jestli to neprestane je spatne cidlo... samo pred tim ocisti cidla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Titleist Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Tak to přestalo, asi to fakt bylo mrazem. Dík za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Já si taky přložím polínko... Když zařadím zpátečku, parkáč dlouze zapíská vyšším tónem než obvykle a pak ztichne a nic. Až po vypnutí klíčku zase to samý a pak už se neozve. Asi mě cosi opustilo, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 urcite cidlo... diag nebo poslechem usi zjistis ktere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 poslechem uší? Tomu nechápu. Parkáč zapíská a pak jako by se odstavil a čidla nereagujou...ani jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.