tom591 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Zdravím, dnes jsem měnil přední ostřikovače Octavia II 2007 (zjistil jsem že to jde i bez sundavaní toho plastu). Po vyndání starého jsem narazil na problém, vedou do něj ještě dva kabliky, nevím proč, není to jako konektor, prostě natvrdo plastem zavařený hnědý a černý kablík. U nového dílu to není takže jediné co mně napadá že to bude nějaký rozmrazovač trysky ale ještě jsem o tom neslyšel. Viz foto. Umí někdo poradit? Jednu jsem vyměnil, tu puvodní jsem dal stranou a napojil novou. Viz foto. Díky za rady. (hledal jsem na fóru, podobné téma jsem nenašel, tedy předem se omlouvám pokud to už tady je) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 musíš odpojiť konektor a kúpiť druhú s konektorom http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1z0955986-tryska-ostrekovace-vyhrievana-oe-9527.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 ty kabliky pokud se nepletu jsou na vyhrivani toho ostrikovace! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 přesně tak, taky je mám, vyhřívaný ostřikovače, takže jak už tu bylo psáno vrátit a koupit správný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom591 Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Díky za odpovědě... Ještě jsem přemýšlel jak důležitý je tam tak ten vyhřívač... ale prostě je koupím a hotovo, když už to tam je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Dulezity je dost v zime neprimrza jak u feldy takze i v mrazech si celni okno ostriknes!To byla hloupa otazka jaky ma ucel :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.