Peter Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Silné lupání nebo jak to nazvat od zadního kola za řidičem... Když nikdo nesedí vzadu , tak je vše OK .Jak si někdo sedne za řidiče . Tak i na rovině sem tam lupne , když se jede po nerovnostech tak je to velice časté :( Zadní silenbloky jsou nový ( dělalo to před i po výměně ) podvozek je komplet nový cca rok . Měl jsem to už 2x rozebraný a nechápu co o co lupe.... Když stoupnu na zadní prah a zahoupu s autem tak to je také slyšet.. Připomíná mi to jak kdyby plastový kryt tlumiče byl na volno a bouchal o tlumič nebo něco takového... Ale v autě to nepřipomíná náraz plastu o píst :D Vše zkontrolováno a nic :D . pořád lupe a lupe ..... A od té doby co měnily silenbloky , tak mi při rozjezdu píská zadní brzda ( kotouč ) , mám pocit že moc utáhly ručku , protože ted brzdí na první zub a předtím tak na 5 zub... Ale říkaly mi že ji neutahovaly.. Takžeby se třepilo lanko a nechávalo brzdu v zátahu ? Neměl někdo něco podobného ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.