kozlipet Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Ahoj, koupím jedničkovou octávii sedan 1.9 TDi 81 kw nebo 66 kw (facelift) ve výborném stavu. Moje představa je: rok výroby od 2001, po prvním majiteli nebouraná a koupená v ČR. Najeto zhruba do 300 tis. (záleží na stavu) Na výbavě mi nějak moc nezáleží, jde mi hlavně o spolehlivost auta.. Chtěl bych opravdu nějaky pěkný kousek, abych nemusel hned dělat rozvody, destičky atd. Kdybyste o nějaké věděli, tak prosím dejte tip, nebo radu na koho se obrátit. Cenu bych si představoval tak do cca 120000 Kč (záleží na stavu a na dohodě). Pokud možno Praha, popřípadě Střední Čechy (Kolínsko, Kutná Hora). Pište buď na kozlikpet@seznam.cz nebo SZ. Odkaz ke komentáři
kozlipet Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Stale aktualni. Diky nedostatku 81 kw, koupim i 66 kw. Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Tohle nevypadá jako sedan ;) Odkaz ke komentáři
kozlipet Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Sedana jsem chtěl hlavně kvuli přítelkyni (pry by se ji s kombikem spatne parkovalo ), ale nebot nemuzu nic poradneho sehnat, tak bych šel klidně i do kombika... Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Toho sedana jsem si nevšim, dýlka na parkování je ale +/- stejná. Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Omlouvám se za OT, ale s kombikem se parkuje o dost líp. Ty auta jsou +/- stejně dlouhý, ale u kombíku je ta obrovská výhoda, že podle okna víš kde končí. Liftback musíš dostat sakra do oka, abys byl schopnej s tim někam zaparkovat. Chtělo by to možná nejdřív vyzkoušet. Odkaz ke komentáři
kozlipet Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Neaktualni - mozno smazat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky