marekczek Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 (upraveno) na tohle poskakování tyhle TSI prostě nejsou, zeptej se skaji jak dopadli s beetlem, nebo vedle na foru s roomsterem. ještě v kombinaci se start/stop. na poskakování jsou dobré staré atmosféry a ne tyhle eco nesmysly.. Upraveno Únor 12, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 tak ale bavime se o motorech, ktere si lze do toho auta vybrat. taky bych si to radeji vzal s 3.0 benzinovou atmosferou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 tak ale bavime se o motorech, ktere si lze do toho auta vybrat. taky bych si to radeji vzal s 3.0 benzinovou atmosferou :) Veru tak, ja rovnako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 o to nejde, spíš že dnes už v těhlech běžnych autech jako je oktavia, fabia atd není normální nějaká 1.4 MPI nebo 1.6 MPI, která na poskakování ve městě stačila... jedině si to dotáhnout z činy nebo ruska.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 no je zajímavý, že Mazda to umí no .... prostě trend u koncernu je jasně daný a nic s tím neuděláme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 TSI je IMHO v zásadě dobrá myšlenka, bohužel ale koncern totálně nezvládl realizaci. Přitom ještě v O2 RS měli naprosto bezproblémový 2.0 TFSI, který jezdil bez jakýchkoliv komplikací, snesl brutální úpravy a nárůsty výkonu. Takže já jsem těm menším TSI ze začátku hrozně fandil a třeba 1.8 TSI jsem považoval za ideální motor pro běžnýho člověka. Bohužel, všichni víme, jak to dopadlo. 1.2, 1.4, 1.8 - všechny varianty si prošly nespočtem problémů, se kterýma si koncern často nevěděl rady, případně jeden problém vyřešil a další dva vyrobil. Nechápu to, evidentně jim něco v motorárně nefunguje. Přitom dneska už víme, že leccos se dá řešit, viz zdejší téma "Poruchy a opravy 1.8 TSI". Paradoxní je, že to "garážník na koleně" umí vyřešit za pár dní, zatímco fabrika to nebyla schopná vyřešit za několik let. A ta podlomená důvěra je problém. Těžko můžu dneska (znovu) koupit 1.2 TSI, když mi jedno stojí v garáži s neřešitelným problémem. A škodovka na to oficiálně řekne "Málo jezdíte, to je celý problém. Musíte jezdit víc na výlety, pak to bude OK.". A když se o tom bavím neofiko s technikem ve škodovce, tak mi řekne, že jsou z toho sami nešťastní a na otázku "Co si mám teda koupit do města, když TDI ani TSI to nevyhovuje?" dostanu odpověď "No, dneska možná tak elektromobil. A i tam je otázka, co se vyskytne, zatím s tím máme minimum zkušeností." Takže já aktuálně vzhlížím k té nově ohlášené 1.5, která by měla stávající TSI nahradit a tak nějak naivně doufám, že se konečně koncern vzpamatuje a zas jednou udělají držák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Starší 2.0 tfsi bwa a silnější u Golfa R mělo pak problém s PVC odlučovacem a pokud člověk neprdel na olej,svíčky, rozvody tak to je nesmrtelný motor s velkou rezervou jak píšeš. Nejlepší volba motoru u Octavie 2 apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Este jeden odkaz na konkurenciu SNOOWA Seat ukončil embargo : Ateca je kratšia ako ..... http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/383173-seat-ateca-spanielske-suv-oficialne-je-kratsie-ako-tiguan/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Uz sem to potkal na D10 v tmave modre barve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Este jeden odkaz na konkurenciu SNOOWA Seat ukončil embargo : Ateca je kratšia ako ..... http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/383173-seat-ateca-spanielske-suv-oficialne-je-kratsie-ako-tiguan/ Jen Seat Ateca není konkuret pro "Snowmana", ten bude větší. Ateca je sourozenec budoucího Yetiho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 ak bude takto vyzerat yeti 2 tak fajn ... sucasny mi nesedi .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 Jo to by asi nebylo špatný, necháme se překvapit. Podle toho co se psalo, by Yetiho měli ukázat příští rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-kodiaq-bude-muset-vypadat-takto-jako-mix-seatu-ateca-a-studie-vision-s/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 i ten mensi by mi slusel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 http://www.auto.cz/studie-noveho-suv-skoda-visions-hybridni-ctyrkolka-92965 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Tak na sériovou podobu přídě jsem fakt hodně zvědavej. Jeep u Cherokeeho taky laboroval s těma úzkýma "asijskýma" světlama a moc úspěchu nesklidil, spíš rozpaky, někdy i kritiku a prodejům to celkem slušně ublížilo. Navíc ty dvě malý světýlka jsou trošku jako bradavice B) Na druhou stranu, Evoque taky frčí na podobné vlně a tam to funguje. Jenže Evoque je nejmenší model automobilky a taková "nákupní taška pro paničky", zatímco Škodovka staví vrcholový model v nabídce. Fakt se těším, jak se s tím v bolce popasují Paradoxně mi přijde, jako by si Seat a Škoda vyměnili auta. Když koukám na Atecu, tak přední i zadní světla jsou přesná kopie Superbu, stejně tak tornado linie, se kterou Kabaň přišel - prostě sázka na jistotu, která funguje. Oproti tomu Vision S je totální úlet nějakým novým směrem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Necháme se překvapit. Ta přední část se určitě malinko změní . Na zadní části jsou pěkné ty velké koncovky výfuků,ale to taky asi nebude . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Tak ja si myslim ze ze se minimalne zvetsi svetla, stejne jako to bylo u conceptu Superb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Za mě teda nic moc ... na jednu stranu není to úplně nejhorší, ale prostě ty přední dvojitá světla s tou spodní maskou, a na zadku ta odrazka přes celou šířku auta ... snad to ještě do série vychytají, superb je krásný auto, ale tuto s prominutím pos**li. Je to takový paskvil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Škoda VisionS: Ženevský koncept oficiálne. Je to nový Kodiaq? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 me se to libi, predni svetla bych natahnul o neco vice smerem dolu. uvidime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 nepáči sa mi ta /americko/ robustná predná maska, inak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Mne se teda hrozne libi ta zadni cast, tam bych to nechal takhle a predelal predek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Žádnej kodiaq ani snowman, ale Škoda Yoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 http://www.auto.cz/primy-prenos-premiery-skody-visions-93148 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Macaak Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Nahou radsi jeste ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Na těch "živých" fotkách z Ženevy mi to celkem sedí, víc než ty první ofiko obrázky. Lehce bych zaretušoval ty bradavičky, nebo aspoň změnil tvar, ale jinak jo, originální, sebevědomý, lehce agresivní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 mbéčko: http://www.auto.cz/skoda-visions-autosalon-zeneva-video-93300?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.