MachiSSS Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ahoj Škodováci, mám k vám prosbu. Netušíte náhodou někdo, kde může být zahrabaný pes, když jedu normálně po rovné silnici a mírně, ale fakt mírně pootáčím volantem sem a tam, jen lehce kolem středové polohy, tak cítím ve volantu takové škubání-šmatlání volantu, jakože ten volant při otáčení nejde plynule, ale jakoby po úsecích. Když pak už otáčím víc a volant držím v zatáčce, tak nic. Jedná se jen o to lehké točení zleva doprava kolem středové polohy. Nevím, co to je a znervózňuje mě to... Octavia I, 2003, 1.9TDi, 66kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MachiSSS Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 nikdo nic?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 namieste v kľude to nerobí?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MachiSSS Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 V klidu na místě to nedělá, to se zdá být vše v pořádku. Ono se to skutečně projevuje jen během jízdy. Uvedu příklad: jedu po krásné rovné cestě, cca 80km/h. Teď začnu jakoby mírně otáčet zleva doprava a naopak. Jen ale opravdu tak lehounce kolem středové polohy, auto při tom SKORO nemění směr. A při tomto pohybu sem a tam je cítit ve volantu taková vibrace, takové kmitání volantu. Teď v sobotu ještě zkusím přezout na letní, možná je to jen gumama. Ale mohli by to třeba dělat čepy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 môžu..to by chcelo poriadne prezrieť celú nápravu,čapy,ložiská,tyčky riadenia........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MachiSSS Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Přezul jsem kola na letní, nově vyvážil, vyměnil pravý čep řízení, byl KO, udělal geometrii a dost se to zlepšilo. Ale malinko to ještě pociťuji. Mám taky dost zvlněné kotouče a tak dávám vinu ještě jim. Vyměním a uvidím ;-) Díky všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Mě to dělá přesně to stejný, vyřešil jsi to nějak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ancek900rr Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 Ahoj, mám úplně ten samý problém, celý podovozek zkontrolován, bez vůlí. Vyřešili jste to nějak? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 Tieto vibracie moze robit vela veci,ak si dal nove pneumatiky,pripadne pouzite a su rovnomerne zjazdene,takisto capy ak su ok aj silenty tak by som to videl este na kontrolu homokinetakov,pripadne lozisk...ale tieto prejavy su prevazne ak nie su pneumatiky rovnomerne zjazdene,pripadne ak kupis pouzite pneu a mal ich nap.na pravej strane a ty ich obujes na lavu tak to moze robit takisto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
izzy9 Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Přesně to co popisuješ mi na Felicii dělal homokinetický kloub. Postupem času to kmitání bylo častější a častější až se vysypal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.