aco Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Zdravím, mám Octavia 1 Combi 1,9 TDI, r.v.1999 , 66kW . Dnes som chcel po zime vyskúšať klímu , na prekvapenie šiel z výduchov horúci vzduch. Klímu som vypol a skúsil som spustiť iba ventilátor. Prepínač kúrenia bol v modrom poli na chladení , z výduchov išiel stále horúci vzduch . Viete niekto poradiť v čom to môže byť , kde je závada ? Vďaka za odpoveď. Neviete mi prosím niekto poradiť ako sa dostanem ku klapke regulácie teplého a studeného vzduchu ? Nie je niekde nejaká schéma ? Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Klapka regulácie teplého/studeného vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aco Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Klapka regulácie teplého/studeného vzduchu Nevieš mi prosím ťa poradiť ako sa k nej dostanem , nieje niekde nejaká schéma ? Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Skús ako ide regulácia teplého/studeného vzduchu, ak ide príliš ľahko tak môže byť poškodené alebo vypadnuté bowdenové vedenie. Musíš si vymontovať stredný diel palubovky, čo je medzi sedačkami a spodnú časť stredového tunela tak sa dostaneš zospodu k regulácii a uvidíš bowdeny, ktorými to je ovládané. Väčšinou to tam zvykne byť vypadnuté z takého plastového vedenia. Ak sa chceš dostať až ku klapke stačí ísť po bowdenoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.