Doubeq Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Zdravím ,zakládám nové, jelikož většina temat je na půlh čtení a stejně jsem se dozvěděl všechno moc :) Ale k věci...ráno jsem jel do práce a vše bylo ok, v noci jsem přijel za služebky, naskočil do svého auta a jelo jako SDI. Turbo po zahřátí motoru minimálně 1x týdně proženu na delší cestě a max otáčkách (4250), jako důchodce rozhodně nejezdím. Rozjezdy z obcí potahávám klidně i do 3tis. Jezdím KAŽDÝ DEN 20km do práce a 20km z práce...Je možné aby při tomhle režimu ježdění zatuhla regulace? Na diagnostiku jedu zítra, jinak ještě se mi nikdy nerozsvítila kontrloka motoru. A dá se poznat nouzák bez diagnostiky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Eště doplnění...nějaké náznaky dneska byly, ale kolo 2000 a pak jako když chudinka dostane po palici... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Mě to jede jak s hnojem protože mi odešla váha vzduch. V pátekvečer jelo normálně, v sobotu jsem cítil občas škubanec. V neděli ze začátku jelo taky normálně a pak najedou puf, váha jakoby zmizla a jede to jako sdičko :-D předjíždět bych s tím teda nezkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 No tož taky váha, diagnostika 2x za sebou i po výmazu stejný verdikt. S odpojenou jede stejně jako se zepojenou...mě teda poslala rovnou někam, žádná předehra :D . Můžu s tím jezdit? mám v práci pohotovost a auto musim mít k dospozici abych tam dojel... A co říkáte na číštění? Má to smysl? Pač sem trochu bez peněz po rozvodech a origo stojí přes 4000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Váha vyměněná a jezdí jako dřív... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.