x Michi x Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Jj dnes se točil další kousek našeho celovečerního filmu k 10. výročí :-D dneska mensi meeting Mate ty auta paradni kluciii Jarda jede, byla sranda :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Tak chlapci video uz drti pocitac, az se zpracuje,dam sem odkaz,dneska vecer muzete sledovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Jo, jsem moc zvědavý. Bude to taková zkouška pro nás :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Musim pred tebou smeknout,ze jsi moderatora zvladl fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Mno zatím bych nepředbíhal, uvidíme co vyleze z kamery ;-) ale díky, myslím, že jsme i s Cortezem vytvořili relativně potentní tým, tak snad se nám to povede! Díky kluci ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Jsem naprosto stejneho nazoru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Moderátor dost zkusenej jako :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Ze vsechny ty kary bydli od nas daleko!Ale fakt pekne ty auta mate vsichni ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 jj pěkné to máte, já myslel, že už začala sklizeň když se sjelo tolik kombajnů :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Nádherná okta fakt seš krásnej příklad toho že stačí jen podvozek, kola a pořádnej finish jak ty říkáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Děkuju. Snad neskončím jen u hezkých kol a podvozku Ale vážně to udělá hodně Každopádně auto vždy vynikne jen mezi stejně hezkými, takže i vám všem díky za společné zážitky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Podvozek LowTec: Plusy: Podvozek se dá štelovat nejen na pružině, ale i na celém těle tlumiče je závit. Tzn. si můžeš naštelovat nejnižší výšku a zároveň nastavit nejměkčí setup. Snížit auto mužeš opravdu až na krev. K podvozku ti dodají i kratší kosti stabilizátorů. Vše sedí, s montáží nebyl problém. Mínusy: Dodací lhůta byla přesně tři měsíce a peníze chtěli dopředu, což u firmy v Německu kterou jsem neznal nebylo zrovna příjemné. Při jízdě na rovném terénu, kde jsou jen malé nerovnosti, a jedu velmi pomalu na volnoběh slyším (ale jen já) lehké vrzání od zadních tlumičů a sem tam (cca jednou týdně) si vrzne i přední. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 perfektni pane ;-) a je dobre ze jsi napsal info o tvojich poznatcich tak to aspon lidem priblizi pokud si ho chcou koupit co od toho cekat ;-) Lowtec - HiLow ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 No dodacia doba bola dost dlha,za co sa ti ospravedlnujem,ale tieto tuhostne stavitelne nie su bezne skladom,takze ich bolo treba uplne cele vyrobit,mozno keby sa viac predavali,bolo by to rychlejsie :( inak to vyzera dost dobre :) a prave aj platba bola robena nam cela dopredu,leboak by ostal na sklade,je to dlhodobo nepredajne:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak cca po 2tis. kilometrech mi vytekl zadní tlumič. A to jezdím opravdu velmi opatrně. Takže jsem nahodil serii a budu odesílat tento tlumič na reklamaci. Kdokoli bude chtít v budoucnu tento podvozek, tak zde můžete sledovat jakým způsobem se továrna k reklamaci postaví. Jinak jsem pořídil nějaké koncovky a popřemýšlím kolik a jakým způsobem nahodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 krasavice v kombíku s tím podvozkem to je teda pěkne na prd po 2tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 (upraveno) kura,to neni dobra zprava a to ho chci taky :-( jak moc jsi to mel dole?Na doraz?Co to slo nebo tam byla jeste rezerva?Jezdis prevazne sam? Budes mit 4 koncovky nebo jak? nebo to bylo po parech? Upraveno Červenec 4, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Na doraz to nebylo. Ještě tam byla rezerva. Co se týče výfuků, to si ještě nechám pro sebe Aktuální foto by Janovo Kasovo z Wagenschpurks s Martinem Stočesem a lehce i s presidentským povozem. Pražské srazy začínají mít kvalitní úroveň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 ok pane,ale urcite budou peckovni ty vyfucky ;-) a auto nadherne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Ta bílá,ty kola... :wub: Veliká pochvala pane !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 No to je hrozný s tím tlumičem:/ Tak snad se Ti to brzo vyřeší:) Jinak fotka parádní:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 no sak stava sa,ak nebola urobena chyba pri montazi,co je vacsinou najvacsi problem,tak sa to vymeni kus za kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jasně. Stát se to může u jakéhokoli podvozku. Budu informovat, jak se k tomu továrna v D postaví, ale snad nebude problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 u nas to kluci maji a v pohode takze bych rekl ze vadny kousek... :o Co delas v nedeli? Mame mensi srazek v C.B Jinak ten vyfuk bude parada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Uvažuju nad ním taktéž, je to nepříjemné po tam málo km. To máš origo ty koncovky ? Kde jsi je bral a na kolik vyšly, taky je chci teď kupovat. Jen nevím jestli jsou lepší ty navařované, nebo ty šroubovací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jako originální moc nevypadaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 No já nevím , mě se zdají , že jo . Ale i kdyby ne , mě se líbí , klidně bych je bral . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) Je to origo díl škoda, o původu nemám pochyb B) Peťas, ozvy se cca za 14dní po SZ Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Petas: jedině šroubovaci ;) vlastní zkušenost:) xMichlx: hele Tebe jsem potkal zhruba před měsicem u HK při nájezdu na dálnici.Ty fakt jezdiš jen okolo stovky? :lool: :D Co ty zažluceny spodky? Policie na to nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Před měsícem okolo nájezdu na HK. A nebylo nás víc? To jsme myslím jeli na Collision. Mno já opravdu jezdím velmi pomalu, ale občas mě strhne dav, ale to je fakt vyjímečně. Normálně jezdím po dálnici tak 100/110 a po šoustkách kolem 80km/h Policie zatím nic. Nikde v zákoně není nic napsáno o použití předních mlhových světel, takže když mě zrovna s nima nechytí, tak mi můžou ........dát třebas za ten nápis na čelním Já to tak neřeším. Společenská nebezpečnost mých přestupků je minimální, dostanu to za 200,- a jedu dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.