celeston Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Nemáte někdo zkušenosti s touto firmou na čip? Udajně mají brzdu a originální software. http://www.rychlajizda.cz/chiptuning.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Nepoznam. Co si mam ale predstavit pod originalnym softverom? Inak tu mas TDIFun-a ktory je dost overeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Nepoznam. Co si mam ale predstavit pod originalnym softverom? Inak tu mas TDIFun-a ktory je dost overeny ;) Já vím,ale mám to přes 300 km. Proto zkouším jestli někdo neví také o kvalitním čipu bud v Praze nebo alepson střední Čechy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Ty jsi cece nepoucitelnej, odrbali te na EGRu a ted zkousis nejake rychle jizdy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 ono někdy lepší ujet pár km navíc a ztrávit s tím víc času, ale budeš alespon vědět že ti to auto nezkurví... osobně přístup rolbaře, který ti udělá od výměny oleje elektriku k nezaplacení, taky to mám hold 150km :-( ale lepší jednou s tím zabít čas a něco si zařídit v Praze, než pak řešit problémy od nějakého prasete v okolí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 dík :) osobně až budu řešit úpravu auta, tak si zajedu za TDIfunem, jednak má reference na netu a jednak co jezdí zákazníci ke mne, tak jsou s ním spokojeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 TDIFun já to jeste zkouším,ale cestu k tobě plánuju. Joa to sem ještě vyhodil peníze u Dieselpower za seřízení vahadel.Prý byly docela v pohodě seřídil je za 1800,. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 ja sem spokojeny moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Když upravit auto tak jedině od TDIFUN. ;) Záruka kvality a emocí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cromwell Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Nějaké reference na Diesel Technik, respektive Power Tec na Kladně? Děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Vy, co máte čipováno,měli jste už nějaký problémy s motorem? jako těsnění pod hlavou turbo atd .prostě ty věco co jsou víc po čipu zatěžovány. Taky jsme se rozhodl to čipnout,ale kámoš mě furt od toho odrazuje jak ty motorvé části pujdou do háje.. tak nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Pokazit se dané součásti, které jsi uvedl a mnoho dalších se mohou s chipem nebo bez chipu. Pokud ti zvýší výkon renomovaná firma tak se minimalizuje možnost poškození. Pokud ti jen někdo "naleje" software, je velká možnost nefunkčnosti či fatálního poškození. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Sniper_2003 Mohu se zeptat kde máš ty chipováno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Mám to v podpise napsáno velkými písmeny. Zde ti dávám ODKAZ na stránky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.