peakt Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 s tím cc-autodíly to máš super.Takhle blízko to mít,tak tam jsem taky často. Tady u nás jsou v okolí jen drahý obchody s autodíly a autokelly,který je mezi nimi nejlevnější. Zlatě,že cc-autodíly mají E-shop a při větších objednávkách(aby se to vyplatilo) tam může člověk nakoupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 pekna vybava js uz to mam zasebou, co to mas v te tube ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 V té tubě je silikon do převodovky :lol: :lol: :lol: Né,dělám si srandu. Je to převodový olej do Haldex spojky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Tak mám servis hotovej :P Vyměněnej olej,filtr olejovej,vzduchu,palivovej,kabinovej,hotová celková prohlídka,umytej motor,nový gumičky stěračů,natřený některý části podvozku plastikolem,vyčištěná klima,kontrola auta přez WAG atd Jen ten haldex nedopadl a musím v pondělí do Škoda servisu.Přecenil jsem situaci a netušil jsem,že bez toho original klíče filtr haldexu prostě ničím nevyměním :o Snad mi to udělaj i když mám svuj filtr a olej ;) No a pak mám ještě problém na Wagu.Hlásí mi to chybu snímače,tak jsem to hodil do fóra elektriky a snad se dozvím co s tím http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18711&st=0&gopid=1367381entry1367381 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 No super servis. Ja jsem uplne zapomel,ze na vymenu filtru v Haldexu potrebujes spesl pripravek ktery stoji celkem balik. To byl taky jeden z duvodu proc jsem to nehcal delat ve Skodovce A neboj oni ti to vymeni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 S tím svým servisem,jsem postupoval podle servisního lejstra, kterej jsem si stáhnul,tak jsem na nic snad nezapomněl S tím haldexem taky myslím ,že to v pohodě udělaj s mýma věcma,jen bude práce asi dražší. Jen mě štve to čidlo světel.Musím na to kouknout a když už budu ve Škodovce s tím haldexem,tak si nechám i seřídit světla.Levý mi svítí níž než pravý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 (upraveno) Včera jsem udělal konečně i velkej úklid a leštění po zimě Umyl auto,navoskoval,naleštil ho z venku i zevnitř,dal textilní koberečky místo gumovejch zimních a hlavně : VYLEPIL NÁLEPKU ČLENA :lol: Upraveno Květen 19, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Pěkně se o ní staráš Ještě si měl sundat tu CZku na víku kufru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 (upraveno) No jo,ta CZ-tka vlastně už být vylepená nemusí,tak půjde pryč :lol: Snažím se starat,Jen mě zase naštvalo počasí. Po naleštění jsem jel na sraz od školy a když jsem vyjížděl začalo pršet a tak se mi to zase maličko zamatlalo,ale přejel jsem to dnes hadrou a pohoda- Lesk jako blesk No manželka z toho dostala záchvat smíchu,protože jsem se tam s tím 3hodiny ,,dřel,, a pak maglajs :lol: Upraveno Květen 19, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 To je naprosto normální, mě se to taky stává.. Umeju a druhej den prší ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 jo,jo poznatek pro případný další auto za pár let: Černá metalíza je krásná,ale je na ní všechno vidět,každá čmouha,prach,nečistota, takže případný příští auto chci bílý,nebo stříbrný :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 napodobně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Na bile je taky vsechno videt :lool: Nejlepsi je stribrna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 No když jsem auto v sobotu leštil,tak mě málem zase mrdlo. :lool: Zas jel okolo soused a povídal tu svojí obligátní větu.... Proč to meješ,jedeš dálkovou? Jeden z nás je cvok. :lol: Buď já,že se o auto starám a pečuju o něj a chci aby bylo pěkný a čistý ,nebo je cvok soused,že to ještě nepochopil :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 To znám, taky se mi sousedi smějou. "á koukám, že auto je dokořán, takže je vše v pořádku" nebo "za chvíli budeš mít z té žluté bílou, až to všechno sedřeš" Když prská bába, že lítám jen kolem auta, tak odpovím, že taky nechodí do města ve špinavých hadrech nebo botech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 :lol: To je dobrý,všude stejní lidi :lool: Já jsem s autem a úpravama a údržbou skoro se dá říct,že teprve začal,takže špunty do uší proti blbým kecům to jistí a nebo si radši z práce vezmu svoje červený velký protihlukový sluchátka ať to má pro sousedy význam i fotit- Otík hadr :smich: :lol: Čekám na teplejší počasí a musím předělat spodní plechovej kryt motoru pro lepší demontáž a chci vše narezlý nastříkat Resistinem car spej a ještě něco natřít Konkorem 500. Podlahu spodku mám dobrou,jen Tím hustým Konkorem chci natřít lemy prahů atd. a resistinem chci nastříkat nápravy a rám motoru zespodu a bude to cajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 No a ja kdyz reknu Rubi, ze ma spinavou Bublinu tak mi rekne at ji umyju a dam pokoj :lol: Ale krivdit ji nemuzu, obcas si auto umyje sama ale ne tak casto jak by se libilo me. A ted jsem si treba v praci z nudy umyl a nalestil svoje a super. Sice je ted od pylu a taky tu prselo ale je i tak cistounke Ten plech pod motorem je pekna mrcha. Vzdycky jsme s nim valcili aby jsi ho nasadil jak patri. A mas na nem i tu protihlukovou ochranu nebo jen cisty plech??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Mám i protihluk. Je to hrozný oddělávat ten plech i s tou ,,traverzou,, a oddělávat boční plasty. Když jsem to měl minulej tejden dole,tak jsem koukal co s tím a vyvrtám díry přes plech do té výztuhy a udělám závity pro 8-ky šrouby.Pak odříznu ten plech od výztuhy,zabrosím,natřu a bude klid a žádný Kurvování u budoucího sundávání a jen odšrobovat a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 S traverzou??? Ja mel vpredu dva srouby na trubky co sli do nosniku a vzaru tri gumy kam se nasunul. Nejhoris vylo oddelat bocni plasty a pak ho usadit. A s tim protihlukem ma tak 30kilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Jo to je ono,měl jsem na mysli tu trubku :) Tak jsem zase malinko pokročil. Koupil jsem si Wap-ku pro lepší umývání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 A konečně dal dohromady celej spodek a to včetně té úpravy plechu pod motorem. Dělal jsem to celou neděli a když odmyslím ty 2 bouřky,co mě malinko spláchli,tak to šlo hezky od ruky . B) Jen jsem se pak musel malinko koupat v benzínu,páč ten Resistin car a Konkor 500 nejde z ruk moc umejt a ksicht jsem měl taky dobře pihovatej http://www.drostra.cz/?ctrl=polozka&pid=8047 http://www.drostra.cz/?ctrl=polozka&pid=4805 Mám už teda konečně na nějakou dobu pokoj od spodku. Ještě plánuju během týdne přelakovat malinký puchýřky v laku a momentálně čekám až mi dojde zásilka od Porzelack a bude se renovovat lak. A pak doufám se bude moje autíčko lesknout jako psí kulky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 fůůůj takové škaredé brzdiče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) No jo...... barvu na ně chystám dát časem :) :P fůůůj takové škaredé brzdiče :D Jsem čekal kdo si rejpne...... už jsem koukal na nabídku barvy na brzdiče na fóru,ale napsal jsem dotaz ohledně barvy a žádná odpověď. Možná to bude tím,že na dotaz o zlatou barvu není slov :lol: :lol: Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Noo, taky sis pěkně vyhrál Taky mě letos čeká pokračování nátěru spodku.. Loni jsem vzal jen podběhy.. Když už si tak natíral, vyčistil sis bordel pod plastovejma podběhama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Jo, za předníma podběhama to určitě vyčisti, rádo se tam drží blátíčko a pak to pěkně kvete. Jinak resistin už jsem asi netušil že ještě existuje Kdysi jsem to používal na Š100 a nebylo to špatné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Pěkně se o ni staráš, ale přijde mně zbytečný natirat ty nápravy, pokud to neopískuješ a pořádně neočistíš, tak to stejně rezaví pod tím dál a po zimě je to zase stejný.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) proto jsem na nápravy použil ten Resistin. Údajně má tu vlastnost,že se do koroze zažere a po-zastaví ji a perfektně ochrání tímto spodky. Zastavit korozi nejde,ale jde ji zpomalit a hlavně jsem chtěl, aby auto vypadalo i ze spodu hezky a nečuměla koroze :) Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Tak mi minulý týden konečně dovezli kosmetiku Porzelack co jsem po ní dlouho pokukoval. Musím napřed opravit nějaký puchýřky v laku a pak se vrhnu na renovaci laku a jsem zvědavej,jakej bude výsledek B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 pěkná udržovaná oktávečka :palec: a už máš nějaké obrázky po renovaci laku B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Nemám,ještě jsem se k tomu nedostal. :( Napřed musím přelakovat drobný puchýřky v laku co mám na pátých dveřích a v rozích na střeše u čelního skla a pak se na to vrhnu.Zbývá mi tam už jen stříknout poslední vrstvu barvy a pak lak a rozleštit přechod barvy. Taky jsem už nedočkavej,jak to bude vypadat.Doufám,že se k tomu dostanu příští víkend,maximálně do 14ti dní,teď o víkendu jedu na Apetit festival do Pardubic,tak bude skluz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.