Přejít na obsah

Komfortní jednotka dveří řidiče

Guest banditos

Doporučené příspěvky

Guest banditos

Zdravím všechny, vím že jsem to tu už někde četl, ale nejsem schopen to znovu najít... Odešla mi komfortní jednotka ve dveřích řidiče a potřebuji radu kde ji sehnat... Jedná se komfortní jednotku viz foto... Za případné rady předem děkuji...

post-19480-0-91725900-1367268215_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest banditos

Tak to jsem teda pekne v r..i, kde mam prosim te tu jednotku najit, prolezl jsem cele dvere ridice a nikde jsem nic jineho co by mohlo pripominat ridici jednotku nenasel... Jinak v konektoru teto jednotky jsem nasel take par zkorodovanych pinu ( viz foto) tak jsem se marne domnival ze jsem nasel to co jsem hledal...

post-19480-0-52986500-1367332472_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest banditos

Ano problém je pouze ve dveřích řidiče, nejde centrál, ovládání zrcátka, ledka imobilizéru a výhřev zadního okna... A kde by bylo možno sehnat nový a kolik by cca stál...

Odkaz ke komentáři

káble sa dajú premerať aj multimetrom, je to najlepší spôsob ako zistiť v ako stave sú káble. naoko nemusia byť zlé ale vo vnútri môžu byť potrhané... ak je kábel dobrý tak ti ukáže malú hodnotu, ak je zlý tak ti ukáže vysokú hodnotu alebo nekonečné číslo. skúšal si vyčistiť konektor na tom zväzku čo ide do tej riadiacej jednotky? väčšinou to tam oxiduje lebo tam časom zateká voda. mal som ten istý problém, a to čo nejde tebe nešlo ani mne. mal som uhnitý červeno-žltý kábel, ktorý má nastarosti zamykanie, spätné zrkadlá a aj ledku. Skús či sa ti dá tento kábel vytiahnuť, je hrubší. ak sa ti dá vytiahnuť tak ti uhnil, treba ho vymeniť aj s pinom. ale skús to celé dobre vyčistiť a nastriekať kontoxom... mne to pomohlo.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Ja mam asi podobný problém, central s dialkovým občas ide ale väčšinou nie , aj to otvori len dvere vodiča . S klučom je to to isté.

Môže byt problém v tej riadiacej jednotke vo dverách ?

Odkaz ke komentáři

Banditos: Mal som ten isty problem ako ty,vycistil som rj,opravil uhnite draty a bol pokoj asi tak pol roka,potom mi prestala fungovat stahovacka vodica,zohnal som na bazosi druhu za 20e a odvtedy pokoj.pri kupe musis davat pozor na pismeno za seriovym cislom aby si mal to iste,je to oznacenie generacie rj.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim mam podobny problem, ale v tom bude asi aj nieco ine.

Asi tak mesiac dozadu mi prestal fungovat central tak ako ma. Otvaral mi vsetky dvere okrem vodicovych.

Tak som ich rozobral , kable som nekontroloval nijakym pristrojom ani visual.

Vytiahol som riadiacu jednotku a jeden kolik bol zlomeny.

Z vrakoviska som si zohnal novu ale ma ine cislo.

Zapojil som ale jedine co funguje je stahovanie okna na dverach vodica (odomikanie dveri spolujazdca, natacanie sp.zrkadiel, vyhrievanie sp. zrkadiel, uzamikanie a otvaranie dveri z vnutra , to vsetko nefunguje )

Otazka : musi byt RJ presne na moj model Auta tj. presne oznacenie RJ alebo tam moze byt aj iny model ale da sa nejak naprogramovat ?

Na obrazku original RJ z mojho auta so zlomenym kontaktom

17153572224373134515.png

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...