Dakie Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Velké díky Vittovi a Rolbařovi za uspořádání akce Fakt super a doufám, že příště nám to opět výjde a zúčastníme se Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 joj dneska super akce .. to se povedlo ,pěkně udělané .. super zábava. díky vitto a rolba ..příště se těším . jen škoda ,že účast nebyla tak valná,spíše horší když někdo řekne ,že jede a pak nepřijede ... to pak se nikdo nemůže divit ,že něco organizovat se ani moc nechce ... jo kdo nejel o hodně přišel ... ještě jedno díky mému navigo panu olafovy ... 3 místo je super .. :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Diky Viktorovy a Jardovy za organizaci paradni akce, a memu Evropskemu ridici za jizdu podle predpisu na kterou dlouho nezapomenu :pivo: Hlasky typu leva 150 pres horizont bacha kope tomu dodali rozmer :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Kuci a fotky mate ? Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Diky Viktorovy a Jardovy za organizaci paradni akce, a memu Evropskemu ridici za jizdu podle predpisu na kterou dlouho nezapomenu :pivo: Hlasky typu leva 150 pres horizont bacha kope tomu dodali rozmer :lool: :lool: :lool: nebo parkoviště 180° plyn, ručka, bacha Alesi :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 to byla vlastni iniciativa ridice s dodatkem doprdele kde se tu vzal (Alessi) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 My taky děkujeme Vittovi a Rolbařovi za organizaci. Akce se povedla na výbornou a byla to parádní zábava. Dokonce jsem měl díky posádce Garny a Ol@f dva závody v jednom . Jen škoda, že jsem nějak nestíhal sledovat tu malebnou krajinu :D A taky extra poděkování Garnymu za přinýtování stahovačky A nakonec gratulace vítězným posádkám :palec: Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Ode mě taky velký dík za organizaci! Na nultý ročník parádní itinerář, organizace a vůbec celkově. Rolbař překvapil. Myslel jsem, že pojedete na klobouka, já to docela hnal a stejně 4 min zpoždění :-D Těšim se na další. Slapy? Tam už to nebudem mít tak jednoduchý! :-) Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 kluci, ale ono to fakt bylo nanormovaný stryktně podle předpisů lehká noha, hold jset ztráceli na plnění úkolů :) Jsem rád, že se líbylo, doufám, že s Viktorem naplánujeme nějakou další a hlavně aby účast byla min 15-20 aut, pak je to napínavější Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Jo, já jel opravdu striktně podle předpisů a dalo se to Jen musím uznat, že Martin měl pravdu a z Machnína do Liberce je jen 90ka :( Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Kuci a jak to teda probihalo ? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 hehe no jak :) dostanes itinerar a jedes :) jedes podle nnej a plnis ukoly cestou - celkem 6. podle toho kdy a kam dojedes se umistis :) fotky snad vecer, vratl jsem se vcera pozdeji vecer domu. je jich jen par samozrejme, jelikoz i prselo a nestihal jsem poustet auta a fotit pritom moc :) mame neco pred startem a neco z vyhlaseni. Vysledky top3 : - banana a spolujezdec - Dakie s paní - Garny a Ol@f prvni fotka :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 FOTOGALERIE ZDE : http://www.octaviaclub.cz/galerie/srazy-poradane-octaviaclubem/2013-1orientacni-rallye-octaviaclubu-kolem-jestedu.html PRSELO A BYL JSEM SAM NA FOCENI, TAKZE FOTEK MOC NENI, ONO ANI NESLO VIC CO FOTIT KDYZ JSEM AKORAT ODESILAL A PRIJIMAL AUTA :D dalsi bych videl na 22.6.2013 - v okoli Slap. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 proč se pokaždý strefíš do víkendu, který už mám zaplácaný prací? Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 to byl nástřel, uvidí se, jak to bude... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 15.-16.6. jsem ještě v ČR; pak jsem až do konce července pryč B) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Protozebezny clovek o vikendu nepracuje ;)) ale taky se to musi hodit i me ;))) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 22.6. taky nemůžu :( V červnu jedině 15.6. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Protozebezny clovek o vikendu nepracuje ;)) ale taky se to musi hodit i me ;))) Tak to já mám poslední cca 3/4 rok jinak :(, sakra ..... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Protozebezny clovek o vikendu nepracuje ;)) ale taky se to musi hodit i me ;))) tak nejsem běžný člověk... já pracuju tak, jak je práce :lool: jar_da: nic si z toho nedělej, nás o víkendu nutně pracujících je málo Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 bylo to fajn počasí bylo proti,ale nás to neodradilo velký dík organizátorům :palec: už se těšíme na další Odkaz ke komentáři
Guest lalinoddubu Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Jo, já jel opravdu striktně podle předpisů a dalo se to Jen musím uznat, že Martin měl pravdu a z Machnína do Liberce je jen 90ka :( Jo a pendluje tam černý Passat RZ 3L4 XXXX. Další čísla neznám. Pendluje mezi Bílým Kostelem a Libercem. Protozebezny clovek o vikendu nepracuje ;)) ale taky se to musi hodit i me ;))) Taky se bohužel řadím mezi tzv. neběžné lidi, za poslední rok a půl jem o víkendu nepracoval párkrát. Začínám závídět, že jsem tvrdnul v práci. Na příště se pokusím si sehnat náhradu. Holt MHD jezdit musí :( Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 ten pašík jezdí až do Boru, tam se otočí na kruháku a jede z5 naLiberec jinak dalšího pašíka jsem viděl v dubských zatáčkách a dost mě překvapil ... Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 ahoj no je to těžké .... jasné je ,že zavděčit se s termínem bude těžké ,aby se to hodilo každému ...holt kdo chce musí si to zařídit .. ja taky nevím co bude 22.6. ??? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky