Přejít na obsah

Clubový orientační závod - "Kolem Ještědu"

Doporučené příspěvky

joj dneska super akce .. to se povedlo ,pěkně udělané .. super zábava. díky vitto a rolba ..příště se těším .

jen škoda ,že účast nebyla tak valná,spíše horší když někdo řekne ,že jede a pak nepřijede ... to pak se nikdo nemůže divit ,že něco organizovat se ani moc nechce ... jo kdo nejel o hodně přišel ...

ještě jedno díky mému navigo panu olafovy ... 3 místo je super .. :-)

103_2408.JPG

Odkaz ke komentáři

Diky Viktorovy a Jardovy za organizaci paradni akce, a memu Evropskemu ridici za jizdu podle predpisu na kterou dlouho nezapomenu :pivo: :pivo: Hlasky typu leva 150 pres horizont bacha kope tomu dodali rozmer :lool: :lool: :lool:

nebo parkoviště 180° plyn, ručka, bacha Alesi :D

Odkaz ke komentáři

My taky děkujeme Vittovi a Rolbařovi za organizaci. Akce se povedla na výbornou a byla to parádní zábava. Dokonce jsem měl díky posádce Garny a Ol@f dva závody v jednom :lol: .

Jen škoda, že jsem nějak nestíhal sledovat tu malebnou krajinu :D

A taky extra poděkování Garnymu za přinýtování stahovačky :pivo:

A nakonec gratulace vítězným posádkám :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Ode mě taky velký dík za organizaci! Na nultý ročník parádní itinerář, organizace a vůbec celkově. Rolbař překvapil. Myslel jsem, že pojedete na klobouka, já to docela hnal a stejně 4 min zpoždění :-D

Těšim se na další. Slapy? Tam už to nebudem mít tak jednoduchý! :-)

Odkaz ke komentáři

kluci, ale ono to fakt bylo nanormovaný stryktně podle předpisů lehká noha, hold jset ztráceli na plnění úkolů :)

Jsem rád, že se líbylo, doufám, že s Viktorem naplánujeme nějakou další a hlavně aby účast byla min 15-20 aut, pak je to napínavější

Odkaz ke komentáři

hehe no jak :)

dostanes itinerar a jedes :)

jedes podle nnej a plnis ukoly cestou - celkem 6.

podle toho kdy a kam dojedes se umistis :)

fotky snad vecer, vratl jsem se vcera pozdeji vecer domu. je jich jen par samozrejme, jelikoz i prselo a nestihal jsem poustet auta a fotit pritom moc :) mame neco pred startem a neco z vyhlaseni.

Vysledky top3 :

- banana a spolujezdec

- Dakie s paní

- Garny a Ol@f

prvni fotka :)

ralley_10C.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest lalinoddubu

Jo, já jel opravdu striktně podle předpisů a dalo se to palec.gif Jen musím uznat, že Martin měl pravdu a z Machnína do Liberce je jen 90ka :(

Jo a pendluje tam černý Passat RZ 3L4 XXXX. Další čísla neznám. Pendluje mezi Bílým Kostelem a Libercem.

Protozebezny clovek o vikendu nepracuje ;)) ale taky se to musi hodit i me ;)))

Taky se bohužel řadím mezi tzv. neběžné lidi, za poslední rok a půl jem o víkendu nepracoval párkrát. Začínám závídět, že jsem tvrdnul v práci. Na příště se pokusím si sehnat náhradu. Holt MHD jezdit musí :(

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...