Guest nobodo Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Ahoj, pravdepodobne me odesel dvojhmotovy setrvacnik. Pri prudci akceleraci hluk v motoru a vibrace. Pri pozvolnem zrychlovani se problem neprojevi. Zvyseny hluk pozoruju take pri dojezdu, kdyz je zarazena rychlost bez seslapnuti plynu. Nicmene jsem ted v Holandsku a ceka me 1000km zpet do republiky. Muzu s tim jet? Muzu to jeste vic pokazit? Diky CAoV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gary90 Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ahoj, momentálně mam auto v servisu na výměnu setrvačníku. Co jsem se tak dozvěděl a dočetl atd. tak pokud budeš pozvolna zrychlovat a nebudeš vyloženě trápit setrvák tak by jsi měl dojet (záleží jak moc je "načatý"). Pokazit se to může zřejmě ho máš v horším stavu než já (mně takový rámus nedělal) a určitě jsou tvé obavy na místě. Těžko říct ale takhle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Prosim vas,klasicka otazka odchazi mi dvouhmota uz jsem psal i na Cc-autodily,kde maj komplet zrovna v akci za 11tis.Byl jsem ale v servisu a tam mi rekli,ze mam jeste jezdit. Muze me to nekde nechat? naj.140000. Hlavne v tahu je motor strasne hlucnej. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak to přidám sem. Odchází mi dvojhmota(195000 km), klepání a vybrace, takže řeším co s tím. Respektive dvojhmotu, nebo jednohmotu? Prosím zkušené o radu. Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.