alessvitak Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Dobrej koupil jsem Octavii 1999 a potřeboval bych poradit někudy mi teče do auta na straně spolujezdce. A druhá záležitost nefungujemi stahovačka v levých zadních dveřích zkoušel jsem nekolik stahovaček a pouze v nich cvakalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Vitaj, Zatekanie ti spôsobujú s najväčšou pravdpodobnosťou upchaté odtoky pri prednom skle. Daj si dole torpédo a vyčisti také dve dierky v rohoch Ďalej zhoď plastové podbehy a vyčisti odtok za zásterkami a budeš mať suchučko ;) Čo rozumieš pod menil som viacero sťahovačiek ? Ak si menil motorčeky tak všetky aj tak nerozchodíš...dôležité je číslo na nich. A cvaká ti to asi preto, že máš prerušený jeden z káblov v priechodke do dverí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 ano dekuji na odtoky se podívám. co jsem neřekl byl mokrý pyl. filtr. ano zkošel jsem více motorků právě mne by zájimalo jestli nemáte nějaké zchéma které barvy mají draty které se týkají motorků. Stahovačky jsem měnil na pravé straně a bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Ak to je prerušené vo dverách tak tam ti schémy netreba spojíš káble s rovnakou farbou alebo vymeníš celú dverovú kabeláž...ale tu POZOR !!!! neviem či to už niekto zistil, ale mňa to stálo kopu nervov a peňazí ! žiadny motorček mi nechcel na sťahovanie reagovať...nikdy neplnil všetky funkcie...buď to išlo len dole a hore už nie alebo vôbec ...a to sa stalo po výmene kabeláže...a tu som zistil podstatnú vec ...nie všetky káblovačky majú rovnako zapojené PINY NA MOTORČEK takže nato pozor ..musia byť tak ako pôvodne ale schémy ti v prípade potreby viem poskytnúť ak máš upchaté tie odtoky tak ti to mohlo zatopiť až peľový filter...mám s tým aj osobnú skúsenosť..videl som to naživo...tieklo až cez kúrenie ku spolujazdcovi...predradné odpory v kúrení boli úplne hrdzavé...a nakoľko sa na to prišlo v zime tak pred radiatorom kúrenia bol dokonca ľad...kedže ti zatopilo peľový filter asi ti tiež natieklo aj do kúrenia...odmontuj aspoň kryt s predradnými odpormi kúrenia nad spolujazdcovými nohami a pozri sa ako to tam vyzeraá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 tak kouknu na ty odpory. Nevím co to dělalo v zimě auto mám asi týden. Tak zchématko se hodí vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 právě jsem zjistil že mi ve stejných dveřích nefunguje centrální zámek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 No tak to už úplne vyzerá na polámané káble v priechodke dverí...pozeral si sa na to už ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 koukal akorat nevím jak se rozpojuje konektor ktery jde ze sloupku do dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.