Přejít na obsah

zatekani a nefunkcní stahovačka

Doporučené příspěvky

Vitaj,

Zatekanie ti spôsobujú s najväčšou pravdpodobnosťou upchaté odtoky pri prednom skle. Daj si dole torpédo a vyčisti také dve dierky v rohoch :palec: Ďalej zhoď plastové podbehy a vyčisti odtok za zásterkami a budeš mať suchučko ;)

Čo rozumieš pod menil som viacero sťahovačiek ? Ak si menil motorčeky tak všetky aj tak nerozchodíš...dôležité je číslo na nich. A cvaká ti to asi preto, že máš prerušený jeden z káblov v priechodke do dverí :palec:

Odkaz ke komentáři

Ak to je prerušené vo dverách tak tam ti schémy netreba spojíš káble s rovnakou farbou alebo vymeníš celú dverovú kabeláž...ale tu POZOR !!!! neviem či to už niekto zistil, ale mňa to stálo kopu nervov a peňazí ! žiadny motorček mi nechcel na sťahovanie reagovať...nikdy neplnil všetky funkcie...buď to išlo len dole a hore už nie alebo vôbec :wallbash: ...a to sa stalo po výmene kabeláže...a tu som zistil podstatnú vec ...nie všetky káblovačky majú rovnako zapojené PINY NA MOTORČEK takže nato pozor ..musia byť tak ako pôvodne :palec:

ale schémy ti v prípade potreby viem poskytnúť :palec:

ak máš upchaté tie odtoky tak ti to mohlo zatopiť až peľový filter...mám s tým aj osobnú skúsenosť..videl som to naživo...tieklo až cez kúrenie ku spolujazdcovi...predradné odpory v kúrení boli úplne hrdzavé...a nakoľko sa na to prišlo v zime tak pred radiatorom kúrenia bol dokonca ľad...kedže ti zatopilo peľový filter asi ti tiež natieklo aj do kúrenia...odmontuj aspoň kryt s predradnými odpormi kúrenia nad spolujazdcovými nohami a pozri sa ako to tam vyzeraá :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...