Guest Michal81 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Zdravim Vás, pročítal jsem, ale můj problém jsem nenašel. Chci se zeptat:Rano nastartuju octavii 1.9 Tdi 81kW a tak po 15 sec. se jakoby sama udusí a chcípne.Pokud hned jedu,tak je to bez problému,jede normálně. Pokud je motor zahřátý,tak to normálně na volnoběh běží a nejeví to žádný známky,že by chtěla chcípnout. Akorat když pak to je zahřátý,a stojím třeba na semaforech,tak pak se nemužu rozjet,musim parkrát proplynovat a pak to zas vylitne jak šíp.Dokud jedu,je vše v pořádku.Nesetkal jste se nekdo s tímto jevem?Děkuji moc za postřehy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 koukal ses do egr když sundáš tu velkou zahnutou černou hadici? Možná máš zasrnej vnitřek jako já loni a drhne ti tam chcípací klapka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Michal81 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tak jsem na to koukal a bylo to dost zasrany,tak jsem to vycistil a je to stejny.Ale zjistil jsem,ze pokud vypnu klimu,uplne,tak je to v pohode,tak to studeny nechcípá,ale jen to zapnu na jednu carku,zacnou kolisat otacky a zdechne no.Takhle pak 2,a na potřetí nastartování už to běží i s klimou;)(asi se to trošku zahřeje tak pak to běží,nebo nevím) :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
straca Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Dobry den,kamarad má problém na svoji okte 1.9 81kw jednou se mu stalo že auto běželo na volnoběh a zničeho nic chcíplo a svítilo při tom asr.Motor šel opět nastartovat na druhý pokus.Diagnostika psala 01314 rid jednotka motoru komunikace.Chybu jsme vymazali a jezdil a včera po cca 1000km to udělalo to samé zase a zase při volnoběhu.Nevite co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest majol Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 skus to dat na diagnostiku co to teraz vypise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
straca Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 To same, relé 109 jsme měnili při prvnim chcipnuti. Jednotka ABS: 01413 rid.jedn.motoru 013 přečíst paměť závad prosim,sporadicka. V paměti závad jednotka motor není nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.